Ξεκίνησε να «μεταμορφώνεται» το «Minos Beach Art Hotel» με στόχο να γιορτάσει τα 60 χρόνια λειτουργίας του με ένα «φρεσκαρισμένο» πρόσωπο
Ποδόσφαιρο-ΕΠΟ: «Στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»
Εκτός Κρήτης διαιτητική τριάδα στο Επισκοπή-ΑΟΑΝ
Το Σαββατοκύριακο η τελική φάση της Σκακιστικής Πανεπιστημιάδας Κρήτης 2024
Διερευνάται καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιού στο Καλό Χωριό
Παρουσίαση της δράσης: «Γνωριμία και επαφή με τα χωριά του δήμου και ανίχνευση των δυνατοτήτων πρόσβασης, μετακίνησης και επικοινωνίας των κατοίκων εντός του χωριού αλλά και με την πόλη»
Στιγμές από το ΑΕ Λακωνίων-ΑΕ Νεάπολης
Ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΛ
Στην τελική ευθεία η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του του Δήμου Ηρακλείου και της UNICEF
Από τον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της στην Κρήτη (βίντεο, φωτογραφίες)

Κόρμπιν: Η επιλογή της «παραμονής» θα έπρεπε να υπάρχει σε δεύτερο δημοψήφισμα

Η παραμονή (στην ΕΕ) θα έπρεπε να είναι στο ψηφοδέλτιο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος, δήλωσε ο ηγέτης των Εργατικών της αντιπολίτευσης, Τζέρεμι Κόρμπιν, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Επανέλαβε ότι παραμένει αποφασισμένος να προωθήσει πρόταση μομφής κατά της πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, την επόμενη εβδομάδα, είτε προχωρήσει στην ψηφοφορία της Τρίτης για το Brexit είτε όχι, ακόμη και εάν καταψηφιστεί από τους βουλευτές της Βουλής των Κοινοτήτων.

Υποστήριξε ότι δεν πιστεύει πως η συμφωνία αποχώρησης της Τερέζα Μέι θα εγκριθεί, χαρακτηρίζοντάς την «γελοία» και λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να δουλέψει, όλοι το ξέρουν αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα ενός δεύτερου δημοψηφίσματος, ο κ.Κόρμπιν δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή «Remain» (παραμένω), διευκρινίζοντας ότι ένα ακόμη δημοψήφισμα θα έπρεπε να είναι «ποιοτικά διαφορετικό από το προηγούμενο» και ότι θα έπρεπε να «υπάρχει δυνατότητα επιλογής για το τι προσφέρεται» σε σχέση με τη συμφωνία του Brexit.

Πρόσθεσε ότι ένα δεύτερο δημοψήφισμα θα μπορούσε να διεξαχθεί, και ταυτόχρονα να σέβεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που έγινε το Ιούνιο του 2016.

Το κόμμα των Συντηρητικών αντέδρασε άμεσα στα σχόλια του Τζ.Κόρμπιν, υποστηρίζοντας ότι ένα ακόμη δημοψήφισμα θα γυρνούσε τη χώρα πίσω στο σημείο μηδέν.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist