Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στη δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη με αποτέλεσμα η διαδικασία να διακοπεί. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης αστυνομικού υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο με έναν εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος μάλιστα σηκώθηκε όρθιος και καταφέρθηκε εναντίον του μάρτυρα.
Ο λόγος της διαφωνίας ήταν αν ο αστυνομικός που κατέθετε είχε συλλάβει τον εν λόγω κατηγορούμενο, με τον δεύτερο να επιμένει ότι έτσι έγινε, και τον πρώτο να υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Για τον εν λόγω αστυνομικό είχε θέμα αξιοπιστίας από συνηγόρους υπεράσπισης, προανακριτικά.
Πρόκειται για τον 45χρονο επιχειρηματία ο οποίος με άλλους δύο κατηγορούμενους είχε εντοπιστεί επί της εθνικής οδού Ρεθύμνου Ηρακλείου, σε μπλόκο της Τροχαίας τον περασμένο Ιούλιο, περίπου τρεις μήνες πριν τη απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Η ΕΛΑΣ είχε εκτιμήσει ότι τα τηλεφωνήματα γίνονταν από τμήμα της εθνικής οδού

Αυτό το περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό που προκάλεσε ένταση μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς η παρέμβαση της εισαγγελέως, ενώ αγόρευε συνήγορος υπεράσπισης, προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων, που διαμαρτυρήθηκαν στην πρόεδρο της έδρας.

www.ekriti.gr