Με μαθητές από σχολεία της Κρήτης ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ στο Ηράκλειο

Με μαθητές από σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό στα Δύο Αοράκια Ηρακλείο όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ.

Όπως και στον περυσινό τελικό μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακού, θα μοιραστούν μόνο προσκλήσεις σε μαθητές σχολείων ενώ θα δοθούν και ελάχιστες προσκλήσεις για τις ανάγκες των δύο ομάδων που θα φτάσουν στον τελικό.

Οι δύο ημιτελικοί από τους οποίους και θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού είναι: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός και Κύμη-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2018-19, που έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε να επαναληφθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στον τελικό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είχε δημιουργήσει μια όμορφη και φίλαθλη ατμόσφαιρα .

Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν συσκέψεις με την συμμετοχή των αρμοδίων και των συμμετεχόντων προκειμένου να συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα”.