«Γάζωσαν» σταθμευμένο αυτοκίνητο που ανήκει σε κτηνοτρόφο

Ένοπλο επεισόδιο αναστάτωσε νωρίτερα χωριό κοντά στο Καστέλι όταν σύμφωνα με πληροφορίες δράστης «γάζωσε» σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε κτηνοτρόφο της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, το οποίο πιθανότατα βλήθηκε από πολεμικό όπλο, είχε μεταβεί στο χωριό για να επισκεφθεί στενό συγγενικό του πρόσωπο. Στη διάρκεια της επίσκεψης έγινε το συμβάν με τους πυροβολισμούς. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από τις Αστυνομικές Αρχές που προσπαθούν με μεγάλη δυσκολία να αντλήσουν κάποιες πληροφορίες στο πλαίσιο της προανάκρισης. Όπως σχολιάζουν αστυνομικές πηγές «συνήθως σε τέτοιες υποθέσεις τα στόματα παραμένουν κλειστά».

Το ένοπλο επεισόδιο, όπως αναφέρει το cretalive, έχει προκαλέσει την ανησυχία των Αρχών που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να αναζωπυρωθούν παλιές κόντρες και διαμάχες με απρόβλεπτες συνέπειες.

  • Στο μεταξύ πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου σημειώθηκε εμπρησμός σε αυτοκίνητο άλλου κτηνοτρόφου. Την προανάκριση στην υπόθεση διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου που επίσης αναζητά στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα του δράστη.