Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Τελεσίγραφο σε υπέρβαρους υπαλλήλους: Χάστε κιλά ή… τη δουλειά σας

Ένα… πρωτότυπο μέμο έστειλε η διοίκηση των Πακιστανικών Αερογραμμών σε όλο το ιπτάμενο προσωπικό, προειδοποιώντας όσους έχουν παραπανίσια κιλά να αδυνατίσουν αλλιώς θα υποβαθμιστούν ή ενδέχεται ακόμη και να απολυθούν.

Το “τελεσίγραφο” απεστάλη σε περίπου 1.800 εργαζομένους οι οποίοι ενημερώνονται ότι επί έξι μήνες θα παρακολουθείται το βάρος τους και όποιοι παρουσιάζουν παραπάνω κιλά θα αλλάξουν τμήμα και θα τοποθετηθούν σε γραφεία ή θα δουν την πόρτα της εξόδου. Οι ιπτάμενοι φροντιστές θα διοριστούν σε γραφεία αν δεν “πιάσουν” τον στόχο σε έναν μήνα.

Η διοίκηση της εταιρείας, σύμφωνα με το έγγραφο που διέρρευσε, σκοπεύει να μειώσει κατά 15 κιλά περίπου το βάρος των υπέρβαρων υπαλλήλων. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, οι διευθύνοντες αποφάσισαν να μειώσου ντο βάρος του ιπτάμενου προσωπικού. Μετά τις 31 Ιανουαρίου, όποιος φέρει περισσότερα κιλά από τα επιθυμητά, θα αναλάβει αρμοδιότητες στο έδαφος και θα αναφέρεται στο Ιατρικό Κέντρο της εταιρείας για ιατρική εκτίμηση και θεραπεία έως ότου το βάρος φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Ακολούθως, θα πρέπει να χάσουν το βάρος τους έως την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με το μέμο, αν και δεν ορίζεται ακριβώς το επιθυμητό βάρος, αναφέρεται ότι οι υπάλληλοι πρέπει να είναι λεπτοί, ευφυείς και γυμνασμένοι. Η διοίκηση προέβη σ’ αυτήν την κίνηση έπειτα από παράπονα που δέχθηκαν από επιβάτες, που ανέφεραν ότι οι αεροσυνοδοί είναι… ευτραφείς.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist