Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Προοδευτικός Σύλλογος Νικηθιανού (Φωτογραφίες)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ του Σαββάτου ο Προοδευτικός Σύλλογος Νικηθιανού στην ταβέρνα του χωριού. Την εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετισμό του ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγ. Νικολάου κ. Μιχάλης Βασιλάκης.

Αμέσως μετά τον Αγιασμό και την κοπή της βασιλόπιτας, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Χουρδάκης – Νίσπιτας έκανε έναν μικρό απολογισμό των δράσεων και πεπραγμένων κατά η διάρκεια της επαναδραστηριοποίησης του Συλλόγου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Αναστάσης Καρυδιανάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σύλλογος προσέφερε στους παριστάμενους μαρμελάδα φραγκόσυκο φτιαγμένη από τις γυναίκες του χωριού, ενώ ακολούθησε γεύμα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η αντιδήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Γιώργος Αϊβαλιώτης, οι τοπικοί σύμβουλοι Νεάπολης κ.κ. Δημήτρης Γαλανάκης και Ελένη Ταμπακάκη, ο Αναπλ. Διοικητής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου κ. Νίκος Παντιέρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λασιθίου Ηλίας Βασιλαράς κ. Ηλίας Βασιλαράς και το πρώην στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιάννης Ανδρουλάκης όπως επίσης και σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου.

  • Αναλυτικότερο ρεπορτάζ από τις δηλώσεις – χαιρετισμούς στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας

Ν.Σ.