Ο Δήμος Αγίου Νικολάου έχει ξεκινήσει μια συνολική μελέτη μονώσεων για τα σχολεία

Το νέο κύμα κακοκαιρίας έχει κάνει την εμφάνισή του από χθες το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο με έντονη βροχόπτωση, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στα δημόσια κτίρια.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία. «Από τις πολλές βροχές, είπε, υπάρχουν προβλήματα σε μονώσεις κάποιων δημόσιων κτιρίων, ειδικά σε ορισμένα σχολεία. Πριν δύο χρόνια κάναμε κάποιες παρεμβάσεις, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι μονώσεις δεν έγιναν σωστά. Υπάρχουν κάποια ζητήματα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης αντίδρασης.

Με την ευκαιρία της μελέτης μόνωσης του σχολείου της Κριτσάς, έχουμε ξεκινήσει μία συνολική μελέτη μονώσεων για όλα τα σχολεία, για να μπορούμε να παρεμβαίνουμε με μεγαλύτερη ευκολία από ότι κάνουμε τώρα. Δυστυχώς γνωρίζετε τις καθυστερήσεις με τα δημόσια έργα, οπότε ό,τι είναι να γίνει θα πάρει 5-6 μήνες. Στην εργολαβία που έκανε ο Αντώνης Νίχλος δεν υπήρχε εργολαβία μονώσεων.

Δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στην περιοχή μας… μόνο το ζήτημα με τα σχολεία. Θα εξετάσουμε τη δυνατότητα απευθείας αναθέσεων για κάποια άμεσα ζητήματα. Αν για κάποιο λόγο μία τάξη σχολείου δεν μπορεί να λειτουργήσει σήμερα, αυτό να γίνει, καθώς σήμερα δεν υπάρχει δυνατότητα για τίποτε άλλο» μας δήλωσε ο κ. Ζερβός.

Λ.Κ.