Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης σχετικά με την ανάγκη αποκέντρωσης  αρμοδιοτήτων και πόρων, προκειμένου να δικαιολογήσει τις καθυστερήσεις για τον ΒΟΑΚ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης δήλωσε:

«Μετά από 9 χρόνια στην περιφέρεια, ο κ. Αρναουτάκης θυμήθηκε τις ατέλειες του σχεδίου «Καλλικράτης» για την Αυτοδιοίκηση. Έναν νόμο που και ο ίδιος ψήφισε ως βουλευτής και υπουργός της τότε Κυβέρνησης. Αναρωτιόμαστε όλοι αν δεν ήξερε τί ψηφίζει. Αλλά και τί έκανε όλα αυτά τα χρόνια ως περιφερειάρχης προκειμένου να αυξηθούν οι αρμοδιότητές του, κάτι που δεν έγινε ούτε με το σχέδιο «Κλεισθένης» των νέων φίλων του, του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ας μας πει ο κ. Αρναουτάκης τί άλλο πρέπει να γίνει ο ίδιος εκτός από βουλευτής, υπουργός και περιφερειάρχης για να τελειώσει επιτέλους ο ΒΟΑΚ; »

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν, ως πολιτικός μιλάς για το τί έκαναν (ή δεν έκαναν) άλλοι πολιτικοί είσαι πολιτικάντης… Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα όπως ο ΒΟΑΚ… Εδώ μια παράκαμψη Ελούντας πάει κοντά 15 χρόνια… Πες μας και για το δικό σου πρόγραμμα καλύτερα… Δεν είναι μόνο ο ΒΟΑΚ το θέμα της Κρήτης…

Comments are closed.