Την Κυριακή θα φιλοξενηθεί στον Άγιο Νικόλαο για έκτη συνεχή φορά το Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου που κάθε χρόνο κάνει ποδαρικό στους αγώνες του κλασικού αθλητισμού στην Κρήτη.

Ο ΑΟ Λασιθίου σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΝ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης διοργανώνουν ένα διαφορετικό τύπο αγώνων εκτός σταδίου, στην παραλία της Κιτροπλατείας με το μήκος άνευ φοράς και τη σφαιροβολία, στο λιμάνι θα διεξαχθεί kids athletics για τους μικρούς αθλητές, ενώ παράλληλα θα γίνει το Παγκρήτιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα σε δημόσια οδό όλων των κατηγοριών αλλά και αγώνας 10.000μ με ανοικτή συμμετοχή.

Οι συμμετοχές των αθλητών από 14 σωματεία της Κρήτης αναμένεται να προσεγγίσουν τους 1000 ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών.

Στους αγώνες το παρών θα δώσει ο πρωταθλητής μας από τη Σητεία Γιάννης Ζερβάκης αλλά και πληθώρα άλλων νεαρών πρωταθλητών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, την προκήρυξη των αγώνων και την ατομική δήλωση συμμετοχής στα 10.000μ μπορείτε να μπείτε στο site eas-segas-kritis.gr.

Η καρδιά του Κρητικού Στίβου την Κυριακή θα χτυπά στον Άγιο Νικόλαο.