Σοβαρές ζημιές από τον αέρα στο γήπεδο του Καλού Χωριού (φωτογραφίες)

Αυτή την εικόνα η οποία φαίνεται στις φωτογραφίες αντίκρισαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι υπεύθυνοι του ΑΣ Πύργος Καλού Χωριού στις εγκαταστάσεις της και στο μικρό βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου, με ένα από αλμυρίκια που βρίσκονται περιμετρικά αυτού να βρίσκεται πεσμένο ολόκληρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κοπεί από τους ισχυρούς νότιους ανέμους οι οποίοι πνέουν στην περιοχή τις τελευταίες ώρες. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν γινόταν σε ώρα που έκαναν προπονήσεις μικρά παιδιά της ακαδημίας της ομάδας, μιας και μόνο με θαύμα δεν θα συνέβαινε κάποιο τραγικό συμβάν.
Το Αλμυρίκι το οποίο ξεπατώθηκε ολόκληρο, συμπαρέσυρε τα καλώδια ρεύματος για τους προβολείς, γκρεμίζοντας και έναν εξ αυτών.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν στην ΑΝΑΤΟΛΗ οι διοικούντες του σωματείου του Καλού Χωριού, επανειλημμένως από τον Μάιο έχουν γίνει αιτήσεις στους αρμοδίους για να περιποιηθούν τα συγκεκριμένα δένδρα, όμως όπως φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και δεν τα έλαβε σοβαρά υπόψη του, με εύλογο το ερώτημα για το έως πότε οι υπεύθυνοι θα αποφεύγουν τις ευθύνες τους και τι θα έκαναν αν εκείνη την ώρα ήταν στο γήπεδο τα παιδιά για προπόνηση και τι θα απαντούσαν, με την αδιαφορία να είναι γενικότερη για την περιοχή του Καλού Χωριού.

Τα δένδρα που βρίσκονται στην κερκίδα του μεγάλου γηπέδου με δική τους πρωτοβουλία οι άνθρωποι του Πύργου τα περιποιήθηκαν και είναι σε κάπως καλύτερη κατάσταση, όμως και αυτά θα πρέπει να τα φροντίσουν οι αρμόδιοι.