Χάλκινο μετάλλιο ο Μ. Χαμηλάκης στο παγκρήτιο τουρνουά τένις Ε3

Το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου διεξήχθη το εξ αναβολής Παγκρήτιο τουρνουά (Ε3) σε Ρέθυμνο και Σούδα για τις κατηγορίες Α12, Κ12 και Α14, Κ14, Α16 αντίστοιχα. Η κατηγορία Κ16 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη συμπλήρωσης του ταμπλό. Παρά τις δυσκολίες λόγω του τριημέρου των Αποκριών και της Καθαρά Δευτέρας, αρκετοί αθλητές από τον ΑΟ Λατώ συμμετείχαν στην διοργάνωση. Αναλυτικότερα:

Στο Ρέθυμνο και την κατηγορία Κ12 η Αντωνία Κοντολαιμάκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο απέναντι στην πολύ ικανή Γαρεφαλάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ και έπειτα από έναν μεγάλο σε διάρκεια αγώνα ηττήθηκε 0-4, 5-4 (4), 5-10.

Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι Νίκος Πεδιαδίτης και Νικόλας Μπουτούλια. Ο Πεδιαδίτης στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε τον Βεγόπουλο του Φιλία από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-4, 2-4 κερδίζοντας όμως εμπειρίες για το μέλλον. Ο Μπουτούλια στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκρήτιο πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στον επόμενο αντιμετώπισε τον έμπειρο Κοντογιωργάκη του ΟΑ Σητείας από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 0-4, 0-4.

Στην Σούδα και στην κατηγορία Κ14, η Εμμανουέλλα Δαβράδου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Μπαντουράκη του ΟΑ Χανίων την οποία κέρδισε με σκορ 4-0, 4-0. Στον επόμενο γύρο αντιμετώπισε την Νταμπακάκη Χρυσή (νο2 και μετέπειτα φιναλίστ) από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-4, 0-4 σταματώντας έτσι στην 8αδα.

Στην κατηγορία Α14 συμμετείχε ο Μάνος Ξιάρχος, ο οποίος πέρασε bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο αντιμετώπισε τον Πατερομιχελάκη του ΟΑ Σούδας από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 1-4, 2-4.

Στην κατηγορία Α16 συμμετείχαν οι Νίκος Σφυράκης, Γιάννης Αλεξανδρίδης και Μάνος Χαμηλάκης.

Ο Σφυράκης πέρασε bye τον πρώτο γύρο και στην 8αδα συνάντησε τον πολύ ικανό Γκαγκαουδάκη (και μετέπειτα νικητή του τουρνουά) και έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι ηττήθηκε με σκορ 6-4, 6-7(4), 7-10.

Ο Αλεξανδρίδης πέρασε και εκείνος bye στην 8αδα συνάντησε τον πολύ καλό Ματσαμάκη από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 5-7, 3-6.

Ο Χαμηλάκης πέρασε και εκείνος bye τον πρώτο γύρο και στην 8αδα συνάντησε τον Πετράκη τον οποίο και κέρδισε με σκορ 6-1, 6-3. Με αυτή την νίκη πέρασε στους ημιτελικούς όπου συνάντησε τον δυνατό Μανδαλενάκη από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 0-6, 1-6 κατακτώντας έτσι την 3η θέση.

Συνοδοί των αθλητών/τριών ήταν οι προπονητές του συλλόγου Γιώργος Μήλας και Γιάννης Τζωρτζης και οι γονείς τους.

– Οι προπονητές και ο σύλλογος ευχαριστούν τα παιδιά και τις οικογένειες τους που επέλεξαν να συμμετάσχουν στους αγώνες παρά το γεγονός ότι συνέπεσαν με το εορταστικό τριήμερο, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για το άθλημα που έχουν επιλέξει.