Αγώνες αθλητικής αλιείας με φελλό

Στη Σητεία διεξήχθησαν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου οι περιφερειακοί αγώνες αθλητικής αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις.

Οι τελευταίοι αγώνες σε περιφερειακό παγκρήτιο επίπεδο ανέδειξαν και τις συμμετοχές για τους πανελλήνιους αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στην Κόρινθο τον Απρίλιο.

Τους αγώνες του Σαββατοκύριακου διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥΔΑ).

Έλαβαν μέρος 18 αθλητές από Σητεία, Ιεράπετρα καθώς και τους Ναυταθλητικούς Ομίλους Κρήτης και Κορίνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας κ. Κυριάκος Παπαϊωάννου, όλα κύλησαν ομαλά στην διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ ευνοϊκές ήταν και οι καιρικές συνθήκες κυρίως χθες Κυριακή.

 

Τα αποτελέσματα

Με την ολοκλήρωση των αγώνων χθες το απόγευμα τα μετάλλια απένειμαν η κ. Ελένη Πλατανάκη και ο κ. Γιάννης Φραγκούλης.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Στην Γενική κατάταξη 1ος Ιωάννης Μαγούλης ΝΟΚ, 2ος Negoyan Stankovic ΝΟΚ, 3ος Γιώργος Κλινάκης ΝΟΕΑΚ.

Το μεγαλύτερο ψάρι αλίευσε ο Νικόλαος Νικητάκης ΝΟΚ. (376 γρ).

Στην 1η Αγωνιστική 1ος Αποστολάκης (ΝΟΣ), 2ος Stankovic (ΝΟΚ), 3ος Ζωγραφινάκης (ΝΟΣ).

Στην 2η Αγωνιστική 1ος Τσιρογιάννης (ΝΟΣ), 2ος Καλαμπάκας (ΝΟΣ), 3ος Stankovic (ΝΟΚ).

Στην 3η Αγωνιστική 1ος Κλινάκης (ΝΟΚ), 2ος Μαγούλης (ΝΟΚ), 3ος Νικητάκης (ΝΟΚ).

Στην 4η Αγωνιστική 1ος Κωνστανταράκης (ΝΟΚ), 2ος Αποστολάκης (ΝΟΚ), 3ος Μαγούλης (ΝΟΚ).

«Ολοκληρώσαμε στο λιμάνι της Σητείας το 3ο και 4ο αγώνα αθλητικής αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις. Επίσης βγάλαμε και την γενική κατάταξη των τεσσάρων αγώνων του παγκρήτιου περιφερειακού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που παρά τις δύσκολες μετακινήσεις από πόλη σε πόλη συμμετείχαν στους αγώνες οι οποίοι πήγαν καλά. Οι αθλητές που προκρίθηκαν θα συνεχίσουν στους πανελλήνιους στην Κόρινθο και στην συνέχεια στην Σαρδηνία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας συμμετείχε και στους πανελλήνιους αγώνες ανοικτής θαλάσσης με J24, που διεξήχθησαν χθες στον Γάζι», σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ