Στις οθόνες όλης της Ελλάδας η Αγιονικολιώτισσα που καθήλωσε το Ευρωκοινοβούλιο απαγγέλοντας «Ερωτόκριτο» (βίντεο)

Στους τηλεοπτικούς δέκτες ολόκληρης της χώρας έφτασε η ξεχωριστή στιγμή που η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου Ιωάννα Γκουργκούνη τραγούδησε απόσπασμα από τον «Ερωτόκριτο» μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της ημερίδας Euroscola.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από το φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ και από το anatolh.com την περασμένη Παρασκευή, η συγκινητική αυτή στιγμή που γέμισε περηφάνια την πόλη μας, το Νομό μας, την Κρήτη αλλά και όλη την Ελλάδα, ‘έπαιξε’ σε πολλά ειδησεογραφικά σάιτ όλης της χώρας.

Σήμερα, η εκπομπή ‘Για την Ελλάδα’ με το Σπύρο Χαριτάτο στην ΕΡΤ έκανε ολόκληρο αφιέρωμα 15 περίπου λεπτών, βγάζοντας μάλιστα και σε ζωντανή σύνδεση την Αγιονικολιώτισσα μαθήτρια (μαζί με την μητέρα της Τζένη Γιανναδάκη) από τον Άγιο Νικόλαο στους δέκτες της κρατικής τηλεόρασης, με την Ιωάννα να μοιράζεται την μεγάλη αυτή εμπειρία της που καθήλωσε μαθητές, καθηγητές και εκπροσώπους από 22 ευρωπαϊκές χώρες που βρέθηκαν στα έδρανα του Ε.Κ.

Μετά από προτροπή μάλιστα του παρουσιαστή της εκπομπής, η Ιωάννα τραγούδησε ξανά ‘Ερωτόκριτο’, στον τηλεοπτικό αέρα αυτή τη φορά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Μπορείτε να δείτε ξανά την ερμηνεία της Ιωάννας από την ημερίδα την περασμένη Παρασκευή στο παρακάτω βίντεο: