Στην οικογένεια Γιαννακάκη αποφάσισε το Δ.Σ. του ΟΦΙ να δοθεί το ποσό που της αναλογούσε για το καθιερωμένο τραπέζι των φιναλίστ του τελικού κυπέλλου από την ΕΠΣΛ κάνοντας το γνωστό με το ακόλουθο έγγραφο: «Μετά την σχετική επιστολή της ΕΠΣ Λασιθίου με αρ. πρωτοκόλλου 290-18/3/2019, που αφορά την πρωτοβουλία της Ένωσης και του Ειδικού Γραμματέα της κ. Ατσαλάκη Μανόλη, για την οικονομική βοήθειας της οικογένειας της μικρής Εμμανουέλας Γιαννακάκη, ως ένδειξη συμπαράστασης το Δ.Σ. του Ο.Φ. Ιεράπετρας αποφάσισε ομόφωνα, το μερίδιο του χρηματικού ποσού που θα διατεθεί για την καθιερωμένη εορταστική συνεστίαση πριν τον Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Λασιθίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου, να δοθεί για τον παραπάνω σκοπό.

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Ι. επιφυλάσσεται και για περαιτέρω βοήθεια στην παραπάνω οικογένεια στον σχετικό λογαριασμό της στην ALHPA BANK.

Τέλος, η οικογένεια του Ο.Φ. Ιεράπετρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια για των άδικο χαμό των αγαπημένων της ανθρώπων και εύχεται για την άμεση οικονομική ανταπόκριση όλων, σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό».

Για το Δ.Σ. του Ο.Φ.Ιεράπετρας

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Χηνόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Χατζηδάκης