Πραγματοποιήθηκαν μετά από την απολογιστική γενική συνέλευση οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας.

Το νέο Δ.Σ., που προέκυψε, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Αγγελική Ξανθάκη, Αντιπρόεδρος: Κων.Πανταζής, Γραμματέας Πέτρος Σταματάκης, Ταμίας Γεώργιος Μαστοράκης, Μέλη: Τζένη Μανταζέλη, Ευάγγελος Χαραλαμπάκης, Σοφία Ψυλλάκη, Ιωάν.Μανουσάκης, Ελένη Καρτσακλή.

Για την Εξελεγκτική επιτροπή: Αριάν Γκιόκα, Εμμ. Μπρας, Αρτούρ Τάφα.

Ο διευθυντής και οι  εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται στο νέο Δ.Σ. καλή θητεία με εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του σχολείου και των μαθητών.

Εκφράζουν επίσης τις ευχαριστίες τους για το απερχόμενο Δ.Σ. (Κων/να Σκρεπέτη, Καλλιόπη Ρουμελιωτάκη, Αναστασία Τσελεκίδου, Ελμίρα Σουλτάνοβα, Μιρέλα Μπέγκο , Σκελκίμ Μπέγκο, Ντασνόρ Κρέκα, Μαρκ Φιλάι, Δεσπ.Παπαδοπούλου), το οποίο κατά τη διάρκεια των δύο ετών θητείας του, προσπάθησε και κατάφερε να προσθέσει το δικό του «λιθαράκι» στην πρόοδο του σχολείου όχι μόνο ηθικά, αλλά  και υλικά (2 laptop).

Το σχολείο ακόμη ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Εμμ. Καραλάκη για την προσφορά ενός σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και τον Νικόλαο Τζαρή (χρώματα σιδηρικά) για την προσφορά ενός τηλεφώνου και φαξ.

Από το 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας