Επανάληψη της επιστημονικής ημερίδας «Αλκοόλ και Νέοι»

Επιστημονική ημερίδα « Αλκοόλ και Νέοι» ΝΕΑΠΟΛΗ 4/4/2109 υπό την αιγίδα Πανεπιστημίου Κρήτης, ΠΜΣ Βιοηθικής Εργαστηρίου Βιοηθικής Πανεπιστημίου Κρήτης, ΓΝ-ΚΥ Νεάπολης «Διαλυνάκειο», 7ης ΥΠΕ Κρήτης

 Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην επιστημονική ημερίδα «Αλκοόλ και Νέοι» που θα πραγματοποιηθεί στις 4/4/2019 και ώρα 17.30μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης.

Oι επαγγελματίες υγείας του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου κ. Λαμπράκη Μαρίζα και κ. Κασσωτάκη Άννα που συμμετέχουν στο θεματικό δίκτυο αγωγής και προαγωγής υγείας του Προγράμματος «Αλκοόλ και Νέοι» της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο έχει εγκριθεί σε περιφερειακό επίπεδο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής), διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα.

Θεματολογία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Παρουσίαση του προγράμματος «Αλκοόλ και Νέοι» της 7η ΥΠΕ Κρήτης το οποίο έχει εγκριθεί από την Α’ θμια και την Β’ θμια Δ/νση Εκπαίδευσης για τις σχολικές μονάδες.

Κασσωτάκη Άννα, Νοσηλεύτρια MSc©, Αναισθησιολογικό τμήμα ΓΝΑΝ.

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται από το 2016 στα πλαίσια της ενημέρωση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, από την κ. Λαμπράκη Μαρίζα και την κ. Κασσωτάκη  Άννα

  • Αλκοολική Ηπατοπάθεια.

Χρύσανθος Νικόλαος, Γαστρεντερολόγος, Επιμελητής A΄ ΓΝΑΝ

  • Το αλκοόλ στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Πατεράκης Γιώργος, Ειδικός Γενικής Ιατρικής

  • Ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών και ατόμων με προβλήματα εξάρτησης

Παπαδάκη Χρυσάνθη, MSc Κλινική Ψυχολόγος, ΓΝΑΝ

  • Τα υποχρεωτικά καθήκοντα απέναντι στον εαυτό μας και στους άλλους ανθρώπους από την σκοπιά της Βιοηθικής.

Λαμπράκη Μαρίζα Προϊσταμένη ΤΕΙ-ΤΕΠ MPH, MSc  Bioethics (Αν. Συντονίστρια των προγραμμάτων Αγωγής και Προαγωγής Υγείας).

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και αποτελεί συνέχεια της προσπάθεια ανάδειξης καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ευρύτερη κοινωνία και την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με αυτά.

Με Τιμή

Η επιστημονικά και οργανωτικά υπεύθυνη

Λαμπράκη Μαρίζα

Προϊσταμένη ΤΕΙ-ΤΕΠ,                                                                                   MPH, MSc Bioethics ΓΝΑΝ