Π. Δουδωνής από τον Άγιο Νικόλαο: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής των Ευρωεκλογών (βίντεο)
Πώς θα προστατευθούν τα παιδιά από τους κινδύνους του Διαδικτύου και τον εκφοβισμό
Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου
Τα κάλαντα του Λαζάρου στον Κρούστα
Ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο
Αγιασμός για τη νέα σεζόν στο Domes of Elounda (βίντεο)
Προβληματισμός για τις ποσότητες νερού που έχουν συγκεντρωθεί στο φράγμα Αποσελέμη
Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών
Η πανσέληνος και ο στροβιλισμός στη ροή του νερού κάτω από τη γέφυρα (βίντεο)
Tο ακροβατικό Αεροπορικό Σμήνος της RAF “Red Arrows” θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την συμπλήρωση  83 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης
Μικροί συγγραφείς δημιουργούν σπουδαίες ιστορίες

EE: Σε επίπεδο ρεκόρ απασχόληση και εργατοώρες, ενώ οι μόνιμες θέσεις εργασίας αυξάνονται

Η εαρινή έκδοση της τριμηνιαίας επισκόπησης της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Εξελίξεων στην Ευρώπη (ESDE), που δημοσιεύθηκε σήμερα, δείχνει ότι συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των απασχολουμένων και ο αριθμός των ωρών εργασίας στην ΕΕ, όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, καταγράφοντας μάλιστα ότι οι ώρες εργασίας είναι τελικά υψηλότερες από το κορυφαίο σημείο που είχαν φτάσει το 2008.

Ταυτόχρονα οι περισσότερες από τις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται είναι μόνιμες και πλήρους απασχόλησης θέσεις εργασίας. Ωστόσο, η ανάπτυξη είναι άνιση και ο συνδυασμός της έλλειψης εργατικού δυναμικού σε ορισμένα κράτη μέλη και η έλλειψη ανάπτυξης σε άλλες επιβραδύνουν γενικά την αύξηση της απασχόλησης στην ΕΕ.

Κατά την Κομισιόν αυτό καταδεικνύει γεωγραφικές αναντιστοιχίες και αναντιστοιχίες δεξιοτήτων στην αγορά εργασίας.

Η Κομισιόν αναφέρει ότι “συνολικά, η οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών εξακολουθεί να βελτιώνεται, αν και άνισα μεταξύ των κρατών μελών.

Με την ευκαιρία της επισκόπησης η αρμόδια Επίτροπος Marianne Thyssen δήλωσε σχετικά ότι “στην ΕΕ απασχολούνται 240 εκατομμύρια άνθρωποι με τις μόνιμες θέσεις εργασίας σε συνεχή αύξηση, ενώ ταυτόχρονα, η ανεργία είναι η χαμηλότερη σε αυτόν τον αιώνα, στο 6,5% τον Ιανουάριο του 2019”.

“Αυτή η θετική τάση έχει βελτιώσει την ευημερία πολλών ανθρώπων, ωστόσο, η ανάπτυξη εξακολουθεί να μην ωφελεί όλους τους πολίτες με τον ίδιο τρόπο και κύριο καθήκον μας για τα επόμενα χρόνια είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας σε όλη την Ευρώπη”, δήλωσε η Επίτροπος.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist