Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες Kickboxing-Boxing-Muay Thai στην Ιεράπετρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση αγώνων Boxing- Kick Boxing –Muay Thai, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ιεράπετρας την περασμένη Κυριακή.

Έλαβαν μέρος σύλλογοι από όλη την Κρήτη, με τους αγώνες να οργανώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από  τη σχολή FIGHT CLUB ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας.

Να τονιστεί ότι ήταν η πρώτη διοργάνωση αγώνων των συγκεκριμένων πολεμικών τεχνών στην πόλη της Ιεράπετρας, καθώς καταμετρήθηκε μεγάλη συμμετοχή από τον παρευρισκόμενο κόσμο, ο οποίος απόλαυσε στο έπακρο το αθλητικό αυτό γεγονός.

Συμμετείχαν αρκετοί αθλητές, τόσο των μικρών ηλικιών στο τατάμι σε αγώνες novice (χωρίς αποτέλεσμα), όσο και στο ρινγκ μικρών και μεγάλων αθλητών και αθλητριών. Από τη σχολή FIGHT CLUB ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ αρκετοί αθλητές κέρδισαν τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό του κόσμου και επίσης κατάφεραν να κατακτήσουν αρκετές νίκες στους αγώνες.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς που μας στήριξαν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, τις σχολές και τους δασκάλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στους αγώνες (Kostas Leon , Κώστας Πρεντούλης, Μιχαήλ Κανακουσάκης, Μανόλης Κλωνάρης, ΠΥΞ ΛΑΞ Kick boxing Πυγμαχία Παγκράτιο, Γιαννακόπουλος Ανδρέας, Αλέξανδρος Παπαδάκης, Μιχαήλ Κουγιουμουτζάκης, Αθανάσιος Βουλγαρίδης, Δημήτριος Κυδωνάκης), τους Εθελοντές Διασώστες Ιεράπετρας Κρήτης για τις υπηρεσίες που παρείχαν σε όλη την διάρκεια των αγώνων και φυσικά τον κόσμο που προσήλθε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο. Τέλος,  να ευχηθούμε καλή συνέχεια στους δασκάλους, τους αθλητές, τις αθλήτριες και να ‘χουν πάντα επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της Ιεράπετρας που μας εμπιστεύεται τα παιδιά του.»