Ο Στέργιος Ζαχαράκης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του:

Γεννήθηκα το 1999,στο Άγιο Νικόλαο, είμαι 20 ετών και είμαι κάτοικος Ίστρον Καλού Χωριού. Αποφοίτησα από το  2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου το 2017, και υπήρξα πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου το σχολικό έτος 2016-2017. Φοιτώ στη Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης.

Με χαρά δέχθηκα την πρόσκληση του κ. Γιάννη Ανδριώτη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πορείας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, πιστεύοντας όντως, σε μια Νέα Πορεία για το δήμο Αγίου Νικολάου. Συνεπώς, δέχθηκα να συμμετέχω σε αυτό το αγώνα με την «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και τον Γιάννη Ανδριώτη κυρίως  για δύο λόγους.

Πρώτον,  τα σύνορα του δήμου μας, είναι από το Σίσι μέχρι το Καλό Χωριό και από τα Βλιχάδια  έως την Πρίνα, όχι μόνο η πόλη μας και αυτό ακριβώς πρεσβεύει η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

Δεύτερον, δέχθηκα ώστε να υπάρχει στη πράξη και όχι στα λόγια, η εκπροσώπηση της νέας γενιάς ,θεωρώντας ότι, οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας,  οφείλουν να έχουν ουσιαστικό λόγο στο δήμο και στην τοπική αυτοδιοίκηση και μια περαιτέρω ενασχόληση με τα κοινά, με σκοπό την ανάδειξη των προβληματισμών και των ανησυχιών τους και την εύρεση των λύσεων από όλους. Ένα άριστο ‘μείγμα’ διοίκησης, είναι το όραμα των νέων, η εμπειρία των παλαιών, η εργατικότητα και το μεράκι όλων. Ζ

ητώ λοιπόν την ψήφο σας, ώστε να υπάρχουν φωνές και ιδέες νέων ανθρώπων και στο δήμο μας.

Στέργιος  Ι. Ζαχαράκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό <<ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου>>

Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών