Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της Ειρήνης Κλώντζα στην Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου με του συνδυασμό “Η Κρήτη Μπροστά” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Με αίσθημα ευθύνης, αγάπης και διάθεσης να προσφέρω στον τόπο μου, θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να στηρίξω τον φίλο και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και να συμπορευτώ με τον συνδυασμό του «Η Κρήτη Μπροστά!» στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.
Καθώς βρισκόμαστε σε έναν κυκεώνα κοινωνικοοικονομικών αλλαγών, πιστεύω πως έχουμε όλες τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα της ευημερίας και της ανάπτυξης, βγάζοντάς μας από το τέλμα που βρισκόμαστε και τοποθετώντας μας εκεί που πραγματικά αξίζουμε.
Πατώντας γερά στα πόδια μας και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία μας, πιστεύω πως το κοινό μας όραμα θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.
Στην «Κρήτη Μπροστά!» πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να τελειώσουν τα λόγια και να ξεκινήσει η πραγματική δουλειά. Μαζί θα τα καταφέρουμε.
Η ΚΡΗΤΗ πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ. Η Ανατολική Κρήτη ΠΡΕΠΕΙ να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ.
Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ως επικεφαλής του συνδυασμού «Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!» και εμείς ως οι άμεσοι συνεργάτες του θα το κάνουμε ΠΡΑΞΗ.
Με εκτίμηση,
Ειρήνη Κλώντζα
Περιβαλλοντολόγος – Ιχθυολόγος