Το Σαββατοκύριακο το τμήμα τένις του ΑΟ ΛΑΤΩ θα συμμετέχει με πέντε μικρούς αθλητές στο 2ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα 2019, πράσινου και πορτοκαλί  γηπέδου που διοργανώνει η Ζ΄ Ένωση σωματείων τένις Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Το Σάββατο 11 Μαϊου θα διεξαχθεί το 2ο παγκρήτιο πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου για παιδιά από 8 έως 10 ετών (γεννημένα 2009-2011) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γάλλου στο Ρέθυμνο. Σε αυτό το τουρνουά ο ΑΟ Λατώ Αγίου θα έχει εκπροσώπηση από τους Γιάννη Σφυρογιαννάκη, Κώστα Καμαράτο και την Μαριαλένα Σφυρογιαννάκη.

Την Κυριακή στις ίδιες εγκαταστάσεις ο ΟΑ Ρεθύμνου διοργανώνει το 2ο παγκρήτιο πρωτάθλημα πορτοκαλί γηπέδου για αγόρια-κορίτσια 7 έως 10 ετών (γεννημένα 2009-2012). Και εδώ θα έχουμε την ίδια μορφή όπως στο  πράσινο γήπεδο, δηλαδή, θα έχουμε δύο κατηγορίες αγόρια (Davis Cup) και κορίτσια (Federation) με το σύστημα όλοι με όλους στο γκρουπ. Οι ομάδες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (ή και παραπάνω) των 3–4 ομάδων με τέτοια κλήρωση ώστε να αποφευχθεί να συναντηθούν στο ίδιο γκρουπ ομάδες από τον ίδιο σύλλογο εκτός και αν κάποιος σύλλογος διαθέτει πολλές ομάδες και δεν γίνεται διαφορετικά. Κάθε συνάντηση θα περιλαμβάνει 2 μονά και 1 διπλό και νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα κατακτά τις περισσότερες νίκες. Σε αυτό το τουρνουά θα βρίσκονται από πλευράς ΑΟ Λατώ οι Δημήτρης Καβουσανός και Γιάννης Κοντογιάννης, την αποστολή της ομάδας και στις δύο μέρες θα συνοδεύσει ο ένας εκ των προπονητών του ομίλου Αντώνης Κριτσωτάκης.