Εσπερίδα με θέμα “Μέτρα πρόληψης και αποτροπής δασικών πυρκαγιών” πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο το απόγευμα της Παρασκευής.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γεωπυραγός της Π.Υ. Αγίου Νικολάου Γιώργος Δατσέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου Μανόλης Συλλιγάρδος, ο Εντετελμένος Περ. Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λασιθίου Μανόλης Καζαμίας, η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγ. Νικολάου Μαρία Ταβλά και ο αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Στρατάκης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγ. Νικολάου Μιχάλης Βασιλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Μανόλης Κλώντζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Μανόλης Παπαδάκης, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας σε θέματα Υγείας Ν. Λασιθίου Νίκος Παντιέρας, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης τοποθετήθηκε και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση:

 

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας
Ν.Σ.