Μέτρα πρόληψης και αποτροπής δασικών πυρκαγιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και να προσέχουμε (βίντεο)

Εσπερίδα με θέμα «Μέτρα πρόληψης και αποτροπής δασικών πυρκαγιών» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο το απόγευμα της Παρασκευής.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γεωπυραγός της Π.Υ. Αγίου Νικολάου Γιώργος Δατσέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου Μανόλης Συλλιγάρδος, ο Εντετελμένος Περ. Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λασιθίου Μανόλης Καζαμίας, η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγ. Νικολάου Μαρία Ταβλά και ο αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Στρατάκης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγ. Νικολάου Μιχάλης Βασιλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Μανόλης Κλώντζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Μανόλης Παπαδάκης, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας σε θέματα Υγείας Ν. Λασιθίου Νίκος Παντιέρας, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης τοποθετήθηκε και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση:

 

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας
Ν.Σ.