Σοβαρό επεισόδιο δημιούργησαν δύο 19χρονοι το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Νικόλαο, επιτιθέμενοι σε έναν ξένο τουρίστα. Το περιστατικό συνέβη τις μεταμεσονύκτιες ώρες στην παραλιακή ζώνη, κοντά σε ξενοδοχείο.

Αφού οι δύο μεθυσμένοι νεαροί τσακώθηκαν μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή και αιτία, τα έβαλαν και με ένα διερχόμενο τουρίστα τον οποίο και κυνήγησαν μέχρι που κατέφυγε σε ξενοδοχείο για να προστατευτεί.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας καθώς και δυνάμεις του Λιμενικού και επιλήφθηκαν του περιστατικού. Οι δύο εξαγριωμένοι νεαροί ήσαν εκτός εαυτού και μάλιστα χειροδίκησαν εναντίον ένστολου αλλά και όσων προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Η υπόθεση προκάλεσε έντονη έκπληξη ακόμα και στις διωκτικές αρχές, δεδομένου ότι η συμπεριφορά των νεαρών ξέφυγε από κάθε όριο.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη και σήμερα έχουν κληθεί να παρουσιαστούν ξανά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ