Οι μάσκες έπεσαν, μετά και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη του συνδυασμού “Αλλάζουμε τον Δήμο“,  με επικεφαλής τον κ. Ν. Κοκκίνη.

Αυτή είναι, τάχα, “η ανεξάρτητη και αυτόνομη κίνηση που απευθύνεται στην κοινωνία και ….πέρα από ιδεολογίες και μηχανισμούς κάθε μορφής…”;

Απολύτως εξαρτημένη και μάλιστα με κεντρική απόφαση, παρά την απέλπιδα προσπάθεια του κ. Κοκκίνη να το “μαζέψει” εκ των υστέρων.

Πρωτοφανές θράσος και πρωτοφανής εμπαιγμός απέναντι στους πολίτες. Χωρίς αιδώ, αρχικά το κόμμα που τον στηρίζει, επιτίθεται   στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό και λίγα 24ωρα αργότερα με νέα ανακοίνωση, κεντρικά πια, μας εξηγεί και τον λόγο!

Η κοινωνία του Δήμου Αγίου Νικολάου θα απαντήσει στις 26 Μαΐου ηχηρά στις κάλπες, θα απαντήσει στις παρασκηνιακές συνεργασίες και τον εμπαιγμό.

Οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών, έχουν ανάγκη από ένα Δήμο που θα συνεγείρει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Είμαστε εδώ πιστοί εκφραστές της τοπικής κοινωνίας, δίνοντας πρωτίστως το Δικαίωμα σε όλους να συμμετέχουν για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του, αλλά κυρίως των αναγκών των πολιτών του.

Δικαίωμα στην Πόλη