Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Κορκίδη και τον κ. Καρανίκα για την επιτυχία της ΕΣΕΕ όσον αφορά το θέμα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, τους Βουλευτές του Νομού Λασιθίου κ. Μανόλη Θραψανιώτη για την άμεση ανταπόκρισή του όταν του ζητήθηκε και τον κ. Ιωάννη Πλακιωτακης ο οποίος ήρθε στο αρχικό στάδιο με κλιμάκιο από την ΕΣΕΕ και έκαναν την χαρτογράφηση της πόλης.

Στη συνέχεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ της πόλης μας που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν.

Το Επιμελητήριο Λασιθίου και τον πρόεδρο Θωμά Χαριτάκη που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία του Ανοιχτού κέντρου Εμπορίου για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου ο οποίος οικονομικά αδυνατούσε να το αναλάβει.

Το Δήμο Αγίου Νικολάου που παρά τις αντιρρήσεις του στο τέλος μας βοήθησε με την ολοκλήρωση των σχεδίων και του φακέλου και την κα Μαρία Πρατσινάκη προσωπικά.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εταιρεία Europlan και τον κ. Γιώργο Γουναλάκη, Ιωάννη Μαρίνο και Μιχάλη Χωραφά που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα της πόλης που παρότι το ανοιχτό κέντρο εμπορίου δεν ήταν κάτι που γνώριζαν το δέχτηκαν και ήταν δίπλα μας σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας σε ότι χρειαστήκαμε.

Πιστέψαμε από την αρχή στο ανοιχτό κέντρο εμπορίου και τελικά δικαιωθήκαμε. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο Πρόεδρος                  Η Γραμματέας

Παπαδάκης Οδυσσέας    Χριστίνα Σγουρου