Δυο πανέμορφα χωριά του Δήμου μας, το Καλό Χωριό και την Πρίνα επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος κ. Ζερβός συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη».
Η συζήτηση με τους μόνιμους κατοίκους των δύο αυτών χωριών επιβεβαιώνει ότι πέραν του φυσικού κάλους και της παραδοσιακής εικόνας που σε αιχμαλωτίζει, υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης και ανάπτυξης τους με βασικό μοχλό τον πρωτογενή τομέα.
Στην Πρίνα, πέρα από τα χιλιάδες ελαιόδεντρα που παράγουν άριστης ποιότητας ελαιόλαδο, διαθέτει επιπλέον μια χλωρίδα με εκατοντάδες είδη αρωματικών φυτών που κάνουν ξεχωριστό το μέλι που παράγεται στην περιοχή.
Στο Καλό Χωριό, έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό, πέραν των γραφικών παραλιακών τοπίων υπάρχει ένας κάμπος που μπορεί να μετατραπεί και σε ένα τεράστιο πορτοκαλεώνα με άριστης ποιότητας προϊόντα.
Οι συνθήκες λοιπόν αλλά και η δημοτική βούληση υπάρχουν και είναι πλέον μονόδρομος η ουσιαστική ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου αξιοποιώντας κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτουν. Όλοι μαζί μπορούμε να ανοίξουμε ακόμα περισσότερους δρόμους ανάπτυξης, προς όφελος των δημοτών μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ