Την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ), επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι (22/5) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και εκ νέου υποψήφιος κ. Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη», επιθυμώντας να επιβεβαιώσει την βούληση αλλά και την θέληση της παρούσας δημοτικής αρχής, προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία της σχολής, αλλά και να βοηθηθούν ουσιαστικά οι φοιτητές, ώστε να βρουν τον ρόλο που τους αρμόζει στην φοιτητική κοινότητα.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζερβός, ανέφερε: «Θεωρώ επιβεβλημένη ανάγκη να τακτοποιηθεί το θέμα της εξομοίωσης των παραγωγικών σχολών με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γ/θμιας εκπαίδευσης. Πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε οι φοιτητές να έχουν την δυνατότητα και να απολαμβάνουν όσα δικαιούνται».

Εξ άλλου όπως ανέφερε, παρουσία της Διευθύντριας της σχολής κ. Ευαγγελίας Σημαντηράκη καθώς και του προέδρου των σπουδαστών κ. Κωνσταντίνου Κορόβιλα, ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του, θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε ειλικρινή διεκδίκηση των φοιτητών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών φοίτησης τους.

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού