Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργου Καρτσάκη με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Ανδρικόπουλο, τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Δραγατάκη, τον Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Διευθυντή του Επιτελείου του Αρχηγού Υποστράτηγο κ. Βολυράκη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και απασχολούν έντονα τα μέλη της Ένωσης Λασιθίου και ζητήθηκε να υπάρχει στο Νομό μας, πιστή εφαρμογή του Π.Δ 394/2001 «Χρόνος Εργασίας Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας».

Επίσης ο κ. Καρτσάκης κατέθεσε στον Αρχηγό αίτημα της Ένωσης Λασιθίου με το οποίο ζητήθηκε υλικοτεχνικός εξοπλισμός κυρίως σε αλεξίσφαιρα γιλέκα καθώς και για τα κράνη της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Λασιθίου καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.

Οι Στρατηγοί, με ενδιαφέρον άκουσαν τα όσα ειπώθηκαν και έδειξαν ότι είναι γνώστες των ως άνω προβλημάτων εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση τους ώστε αυτά να επιλυθούν. Επίσης ο Αρχηγός εξέφρασε την πρόθεση της Ηγεσίας στο να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσης Λασιθίου για την κάλυψη των ελλείψεων υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών του Νομού.