Το τμήμα αντισφαίρισης το ΑΟ ΛΑΤΩ διοργανώνει για πρώτη φορά ομαδικό τουρνουά ενηλίκων Αντισφαίρισης, OPEN για Άντρες και Γυναίκες, τύπου «DAVIS CUP».

Τρόπος Διεξαγωγής Αγώνων Ανδρών – Γυναικών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δημιουργήσουν ομάδα με τη συμμετοχή 3 αθλητών( ανδρών-γυναικών ή και μεικτών ,θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες στο ίδιο ταμπλό). Κάθε ομάδα θα συναντηθεί με μια άλλη ομάδα με 3 παιχνίδια (2 μονά και ένα διπλό). Κάθε αναμέτρηση θα κρίνεται στις 2 νίκες δηλαδή η ομάδα να κερδίσει τα 2 μονά ή ένα μονό και το διπλό. Η σειρά των αγώνων θα είναι πρώτα τα 2 μονά και στη συνέχεια το διπλό. Η κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει τη σειρά των αθλητών πριν από κάθε αναμέτρηση. Επίσης σε κάθε συνάντηση θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι (και οι 3 παίκτες εφόσον είναι παρόντες.)Καμία αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν θα γίνεται δεκτή. Το μονό παιχνίδι θα κρίνεται σε 1 νικηφόρο set 6 games(με tiebreak). Το διπλό θα κρίνεται σε 1 νικηφόρο set 6 games(με tiebreak) no ad. Επίσης για πρακτικούς λόγους οργάνωσης του τουρνουά, θα πρέπει η κάθε ομάδα να έχει ένα όνομα.

Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων θα πραγματοποιηθεί ταμπλό knock out ή όμιλοι όπου όλοι στο γκρουπ θα παίξουν με όλες τις άλλες ομάδες και στη συνεχεία οι πρώτες ή και οι δεύτερες ομάδες θα συνεχίσουν μέχρι να βγει ένας τελικός νικητής .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με έναρξη στις 22-23 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν σε ένα ή δύο Σαββατοκύριακα ανάλογα με τις συμμετοχές από 09:00 εως και 22:00 και σε προγραμματισμένες ώρες και καλό θα ήταν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι να συμμετέχουν όλο το Σαββατοκύριακο. Σε περίπτωση που κάποιος από τους 2 παίκτες δεν μπορεί να συμμετέχει, αναγκαστικά οι εναπομείναντες 2 παίκτες θα παίξουν τα μονά και το διπλό. Ο χρόνος κάθε αναμέτρησης 2 μονά και ένα διπλό υπολογίζεται περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά .

Δηλώσεις Συμμετοχής έως Πέμπτη 20/6 συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (υποχρεωτικά 3 παίκτες) => [https://docs.google.com/forms/d/18Y3qZb_N8sOG61zCk8pEeQ-HyZrb57FGolI6at0omcw/edit?usp=sharing_eil&ts=5d009d1b](https://docs.google.com/forms/d/18Y3qZb_N8sOG61zCk8pEeQ-HyZrb57FGolI6at0omcw/edit?usp=sharing_eil&ts=5d009d1b). Η κλήρωση, οι όμιλοι και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 21/6

Επιδιαιτητές Αγώνων: Μήλας Γιώργος, Κριτσωτάκης Αντώνιος

Τηλ. επικοινωνίας : 6974396307

Κόστος συμμετοχής: 18 ευρώ η ομάδα (6 ευρώ παίκτης ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα δημοτικά γήπεδα τένις και στα γήπεδα του ξενοδοχείου mirabello.

Έπαθλα αγώνων θα απονεμηθούν στις 2 ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό.