Ομαδικό τουρνουά ενηλίκων Αντισφαίρισης, OPEN για Άντρες και Γυναίκες, τύπου «DAVIS CUP»

Το τμήμα αντισφαίρισης το ΑΟ ΛΑΤΩ διοργανώνει για πρώτη φορά ομαδικό τουρνουά ενηλίκων Αντισφαίρισης, OPEN για Άντρες και Γυναίκες, τύπου «DAVIS CUP».

Τρόπος Διεξαγωγής Αγώνων Ανδρών – Γυναικών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δημιουργήσουν ομάδα με τη συμμετοχή 3 αθλητών( ανδρών-γυναικών ή και μεικτών ,θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες στο ίδιο ταμπλό). Κάθε ομάδα θα συναντηθεί με μια άλλη ομάδα με 3 παιχνίδια (2 μονά και ένα διπλό). Κάθε αναμέτρηση θα κρίνεται στις 2 νίκες δηλαδή η ομάδα να κερδίσει τα 2 μονά ή ένα μονό και το διπλό. Η σειρά των αγώνων θα είναι πρώτα τα 2 μονά και στη συνέχεια το διπλό. Η κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει τη σειρά των αθλητών πριν από κάθε αναμέτρηση. Επίσης σε κάθε συνάντηση θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι (και οι 3 παίκτες εφόσον είναι παρόντες.)Καμία αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν θα γίνεται δεκτή. Το μονό παιχνίδι θα κρίνεται σε 1 νικηφόρο set 6 games(με tiebreak). Το διπλό θα κρίνεται σε 1 νικηφόρο set 6 games(με tiebreak) no ad. Επίσης για πρακτικούς λόγους οργάνωσης του τουρνουά, θα πρέπει η κάθε ομάδα να έχει ένα όνομα.

Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων θα πραγματοποιηθεί ταμπλό knock out ή όμιλοι όπου όλοι στο γκρουπ θα παίξουν με όλες τις άλλες ομάδες και στη συνεχεία οι πρώτες ή και οι δεύτερες ομάδες θα συνεχίσουν μέχρι να βγει ένας τελικός νικητής .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με έναρξη στις 22-23 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν σε ένα ή δύο Σαββατοκύριακα ανάλογα με τις συμμετοχές από 09:00 εως και 22:00 και σε προγραμματισμένες ώρες και καλό θα ήταν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι να συμμετέχουν όλο το Σαββατοκύριακο. Σε περίπτωση που κάποιος από τους 2 παίκτες δεν μπορεί να συμμετέχει, αναγκαστικά οι εναπομείναντες 2 παίκτες θα παίξουν τα μονά και το διπλό. Ο χρόνος κάθε αναμέτρησης 2 μονά και ένα διπλό υπολογίζεται περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά .

Δηλώσεις Συμμετοχής έως Πέμπτη 20/6 συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (υποχρεωτικά 3 παίκτες) => [https://docs.google.com/forms/d/18Y3qZb_N8sOG61zCk8pEeQ-HyZrb57FGolI6at0omcw/edit?usp=sharing_eil&ts=5d009d1b](https://docs.google.com/forms/d/18Y3qZb_N8sOG61zCk8pEeQ-HyZrb57FGolI6at0omcw/edit?usp=sharing_eil&ts=5d009d1b). Η κλήρωση, οι όμιλοι και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 21/6

Επιδιαιτητές Αγώνων: Μήλας Γιώργος, Κριτσωτάκης Αντώνιος

Τηλ. επικοινωνίας : 6974396307

Κόστος συμμετοχής: 18 ευρώ η ομάδα (6 ευρώ παίκτης ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα δημοτικά γήπεδα τένις και στα γήπεδα του ξενοδοχείου mirabello.

Έπαθλα αγώνων θα απονεμηθούν στις 2 ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό.