Με τη συμμετοχή έντεκα παιδιών από το νομό Λασιθίου θα διεξαχθεί την Κυριακή το All Star Game παμπαίδων, παγκορασίδων, μίνι αγοριών και μίνι κοριτσιών στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού.

Στα μίνι αγόρια (αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 2006-2007) θα πάρουν μέρος με την ομάδα Κρόνος ο Νίκος Μουλιανιτάκης (ΑΟΑΝ EUROPLAN), ο Αλέξανδρος Αγγελάκης (ΑΟΙ) και ο Γιώργος Σπυριδάκης (Σητειακός). Ο Νίκος Μουλιανιτάκης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Τζώρτζης.

Στις παγκορασίδες (αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2004-2005) θα πάρει μέρος με την ομάδα Ήρα η Ιωάννα Ανδριόλα (ΑΟΙ) με προπονήτρια την Ιεραπετρίτισα Μαρία Δεδελετάκη και στην ομάδα Άρτεμις θα συμμετάσχουν η Δέσποινα Κοσμίδη (ΑΟΙ), η Μαριάννα Καραλάκη (ΑΟΙ) και η Σοφία Λιαπάκη (ΑΟΙ) έχοντας προπονητή τον Βασίλη Κομψέλη.

Στους παμπαίδες (αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 2004-2005), θα πάρουν μέρος με την ομάδα Ήφαιστος ο Ηλίας Κοζύρης (ΑΟΑΝ EUROPLAN), ο Γιώργος Καναβάκης (ΑΟΙ) και ο Γιώργος Τσουκάλης (Σητειακός) έχοντας προπονητές τον Πέτρο Πολοπετράκη και τον Βασίλη Κομψέλη και στην ομάδα Άρης θα συμμετάσχει ο Βαγγέλης Φαϊτάκης (ΑΕ Νεάπολης) με προπονητή τον Κώστα Κουτρούλη.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.30 το πρωί και οι διαιτητές που θα τους διευθύνουν είναι οι εξής:

Μίνι κορίτσια, Δήμητρα-Αθήνα, 11:30, Μιχάλης Ξενάκης, Σουζάνα Γεωργακοπούλου

Μίνι αγόρια, Κρόνος-Ερμής, 13:00, διαιτητές, Μιχάλης Ξενάκης, Σουζάνα Γεωργακοπούλου

Παγκορασίδων, Ήρα-Άρτεμις, 14:30, διαιτητές, Παναγιώτης Πίπλιος, Μαρίνα Παναγιώτης  

Παμπαίδων, Ήφαιστος-Άρης, 16:00, διαιτητές: Νίκος Σκανδαλάκης, Ανδρέας Αϊβαλιώτης