Επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αγ. Νικολάου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Λασιθίου Μανόλης Κλώντζας και ενημερώθηκε από τη Λιμενάρχη κα Χασιώτη Δήμητρα και τον Υπολιμενάρχη κ. Αγγελάκη Γιώργο για τα προβλήματα και τη δραστηριότητα της υπηρεσίας.

Η αυξημένη περιοχή ευθύνης του Λιμεναρχείου, το εξαιρετικά μεγάλο μήκος των ακτογραμμών και των έντονων ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στις θαλάσσιες και παράκτιες ζώνες λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής, σε συνδυασμό με τις αυξημένες αρμοδιότητές του με την πρόσφατη αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας, η πληθώρα των περιστατικών που έχει να αντιμετωπίσει τα οποία επιτάσσουν τη γενναία στήριξή του με υλικοτεχνικές υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, όπως η προμήθεια ταχύπλοου φουσκωτού σκάφους, η αναβάθμιση του λιμενικού φυλακίου Ελούντας σε λιμενικό σταθμό κ.λ.π. ήταν μόνο μερικά από τα θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση.

Ο κ. Κλώντζας ξεναγήθηκε στο χώρο και συνομίλησε με το προσωπικό του Λιμεναρχείου. Συνεχάρη την κα Λιμενάρχη και τον κ. Υπολιμενάρχη καθώς και το προσωπικό για τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειές τους στην υλοποίηση της δύσκολης αποστολής τους μέσα σ’ ένα δυσχερές τοπίο όπως διαμορφώνεται στις νέες συνθήκες.

Τους ευχαρίστησε για την ευγενική καλοσύνη να τον δεχτούν και να τον ενημερώσουν και δήλωσε ότι θα παραμείνει πιστός υπερασπιστής της επίλυσης των προβλημάτων που τους απασχολούν, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε κάθε υλικοτεχνική υποδομή.

Από το Γραφείο Τύπου