Με υπέροχες μουσικές και τραγούδια, δράσεις από το Ναυτικό Όμιλο Σητείας, αλλά και εκθέτες  με εντυπωσιακές δημιουργίες κύλησε η πρώτη ημέρα και ολοκληρώθηκε η βραδιά του 7ου Μεσογειακού –Ραδιοφωνικού Φεστιβάλ Σητείας, χθες Παρασκευή.

Πάρα πολύς ο κόσμος που παρακολούθησε τα δρώμενα τον οποίο ευχαρίστησαν θερμά οι διοργανωτές,  ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας, ο Δήμος, ο ΔΟΚΑΣ, ο ΟΑΣ, η Περιφέρεια, το Δημοτικό Λιμενικό Σητείας με την στήριξη αρχών, συλλόγων και πολλών εθελοντών.

Επί σκηνής χθες έδωσαν δυναμικό παρόν το παραδοσιακό συγκρότημα του Θεόφιλου Μπαγορδάκη, οι Κύπριοι MonsieurDoumani, οι Orient Express και οι Thpax Punks

Σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 6/7/19

Ξεκινάμε με ΣΤΕΙΑΚΕΣ ΑΘΙΒΟΛΕΣ!!!
Η σημερινή και ανθούσα μουσική σκηνή της Σητειακής μουσικής δίνει το παρών.
Παίζουν και τραγουδούν:
Βιολί Πρινιωτάκης Νίκος
Λάουτο Νικάκης Δημήτρης & Αγγελάκης Θρασύβουλος.

Οι ALMORAIMA
από την Ιταλία, σε FLAMENCO ARAB ρυθμούς και τραγούδια
Τιμή μας να έχουμε κοντά μας τους ΑLMORAIMA έχουν παίξει σε όλο τον κόσμο: στην Ινδία, την Ελλάδα, την Κύπρο, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, την Κούβα, το Πράσινο Ακρωτήριο, την Ισπανία, την Τουρκία και πέραν αυτής. Και σήμερα στη Σητεία!

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές όπως πάντα ακμαίοι 40 χρόνια τώρα με ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης

και η βραδιά τελειώνει με τους
CADJO DILO
Gypsy Jazz, Gypsy Swing και ελληνική μουσική δεκαετίας 50 και 60 !

Μη χάσει κανείς τη δεύτερη καταπληκτική βραδιά του φεστιβάλ!

Παράλληλα θα λειτουργεί και τα τρία βράδια η έκθεση χειροποίητων αντικειμένων και θα υπάρχουν απογευματινές δράσεις από τον Ναυτικό όμιλο Σητείας.

Μην ξεχνάμε το κουπόνι στήριξης του Φεστιβάλ με το 1 ευρώ να πηγαίνει στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Μ.Ψ.