Ξεκίνησαν τη Δευτέρα στα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας οι θερινές εκπτώσεις, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε συμφέρουσες οικονομικά τιμές.

Στον Άγιο Νικόλαο, τα καταστήματα θα προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό προσφορές που θα ξεκινούν από 20 και θα φθάνουν έως και το 50% της αρχικής τιμής των προϊόντων.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Οδυσσέας Παπαδάκης καλεί μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ  τους καταναλωτές να στηρίξουν και να τονώσουν την τοπική αγορά η οποία και εξακολουθεί, όπως λέει, να παραμένει σε πολύ υποτονικά επίπεδα, ειδικά για τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Όπως σημειώνει, παρά το ότι το καλοκαίρι «προχωρά» η αγορά δεν δείχνει να «ανεβάζει στροφές», κάτι που εν πολλοίς εξηγείται και από την ιδιαίτερα χαμηλή – για τα δεδομένα ειδικά της περιοχής μας – προσέλευση των τουριστών. «Ευελπιστούμε η εκπτωτική περίοδος να κυλήσει καλά και η αγορά να τονωθεί» προσθέτει.

Όσα εμπορικά καταστήματα το επιλέγουν θα είναι, σύμφωνα με τον κ. Παπαδάκη, ανοικτά και τις Κυριακές, καθώς ο κατεξοχήν τουριστικός χαρακτήρας της περιοχής όσο και το ότι βρισκόμαστε πια στην «καρδιά» του καλοκαιριού συνηγορούν στο να παραμένουν τα μαγαζιά ανοικτά και την έβδομη ημέρα της εβδομάδας, εφόσον φυσικά οι καταστηματάρχες το επιθυμούν.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ