Χθες ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ – ΠΚ’ Α (14-15χρονών) στην Χαλκίδα. Με 9 συμμετοχές εκπροσωπήθηκε ο Γ.Α.Σ. Ιεράπετρας με τα παιδιά να καταφέρνουν καλές επιδόσεις αλλά και να αποκτούν πολλές εμπειρίες.
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Φίλιππο Παπαδάκη που αγωνίστηκε στα 80μ και πήρε την 5η θέση με χρόνο 9,69. Να τονίσουμε ότι ο Φίλιππος κατάφερε κ τερμάτισε στην 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα πλαίσια προπόνησης φυσικής κατάστασης για το ποδόσφαιρο, χωρίς να κάνει κάποια συστηματική προπόνηση.
Στα 300μ εμπόδια αγωνίστηκε η Γεωργία Γερομαρκάκη κάνοντας ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό του αγωνίσματος με 51″ , χρόνος που δυστυχώς δεν ήταν αρκετός για να της δώσει το εισιτήριο για τον τελικό μένοντας έτσι στην 12η θέση.
Ο Γιώργος Ανδρουλιδάκης αγωνίστηκε στον τελικό των 300μ με εμπόδια καλύπτοντας την απόσταση σε 44:80 με νέο ατομικό ρεκόρ και κατατάχτηκε στην 8η θέση.
Ο Άρης Τσαλέκου,ο ένας από τους μικρούς της παρέας αγωνίστηκε στον τελικό των 1000μ καταφέρνοντας να τερματίσει στην 10η θέση με χρόνο 2:50:16.
Με 3 συμμετοχές εκπροσωπήθηκε ο Γ.Α.Σ. Ιεράπετρας στο άλμα εις μήκος κοριτσιών: την Μυλωνάκη Στέλλα, την Χορευτάκη Μαίρη και την Φιλανδαράκη Βάσω.
Η Μυλωνάκη Στέλλα αν κ μικρότερη της κατηγορίας ήταν έτοιμη να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Με μεγαλύτερο άλμα στα 4,76 μπορεί να να έμεινε στην 16η θέση και εκτός τελικού, αλλά κέρδισε εμπειρίες για την επόμενη χρόνια.
Η Χορευτάκη Μαίρη έδειξε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς ότι ήταν πολύ καλά κάνοντας μεγάλα άλματα πάνω από τα 5μ. Δυστυχώς βρέθηκε σε μια όχι τόσο καλή μέρα γι αυτήν κάνοντας 4,58μ και με 2 μεγάλα άκυρα άλματα βρέθηκε εκτός τελικού τερματίζοντας στην 26η θέση.
Η Φιλανδαράκη Βάσω με επίδοση 4,81μ βρέθηκε στην 13η θέση της κατάταξης μένοντας έξω για μια θέση από τον τελικό του αγωνίσματος.
Η Κιοκάι Νίκη, άλλη μια μικρότερη της κατηγορίας της, αγωνίστηκε στο προκριματικό των 150μ διανύοντας την απόσταση σε 20.46 κατατάσσοντας την στην 26η θέση.
Στο άλμα εις μήκος αγοριών ο Ιωακείμ Καραβάτσκι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με σταθερά και έγκυρα άλματα άνω των 6 μέτρων και με καλύτερο το 6,23 ο Ιωακείμ ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.
Την αυλαία των αγώνων έκλεισαν οι σκυτάλες, με την ομάδα του Γ.Α.Σ. Ιεράπετρας (Κοπανάκης, Ανδρουλιδάκης, Καραβάτσκι, Παπαδάκης) να τερματίζει στην 5η θέση με χρόνο 2:41:26.
Θέλουμε να πούμε πολλά πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές για την προσπάθεια τους καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, την επιμονή τους αλλά κ την θέληση τους να γίνονται όλο και καλύτεροι. Πολλά συγχαρητήρια όμως να πούμε και στους γονείς των παιδιών που είναι στο πλάι τους, τους ενθαρρύνουν και τους στηρίζουν στην προσπάθεια τους. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια!!, καταλήγει η ανακοίνωση του σωματείου.