Πολύ καλή παρουσία είχε η ΛΕΜΑΝ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross 2019, με την σχετική ενημερωτική ανακοίνωση του σωματείου του Αγίου Νικολάου να αναφέρει: “Στο παρελθόν έχει περάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μotocross του 2019 με πάρα πολλές διακρίσεις των αθλητών αλλά και του σωματείου μας!
Το σωματείο μας ανάμεσα σε 60 σωματεία που έλαβαν μέρος, κατέλαβε την 5η θέση στην τελική βαθμολογία σωματείων!
Η παρουσία των αθλητών μας ήταν εξαιρετική και με πρωταγωνιστικό ρόλο.
Αναλυτικά στην κατηγορία MX1 με Nούμερο 6, o Κώστας Καράκης ανάμεσα σε μεγάλο ανταγωνισμό πήρε την έκτη θέση πανάξια στην τελική κατάταξη.
Στην κατηγορία OPEN είχαμε τρεις αθλητές μας. Τοn Τερζάκη Χαρίδημο Ν.74 με συμμετοχή μόνο σε έναν αγώνα να τερματίζει εικοστός ένατος.
Τον Χατζάκη Ζαχαρία Ν.81 με μια εκπληκτική παρουσία στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, ανεβαίνοντας μέχρι και στο βάθρο! τελείωσε στην δέκατη τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας!
Ο Σκύβαλος Μανόλης Ν.120 ανεβάζοντας την απόδοση του μετά τη μέση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας μάλιστα και δύο από τους 7 αγώνες, τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Τέλος ο Βενιαμίν 9 χρόνος αθλητής του σωματείου μας Χατζάκης Γεώργιος Ν.21 στην κατηγορία MX65 χάνοντας και αγώνες λόγω τραυματισμού, κατετάγη έκτος στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τούς!!!”.