Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου προκηρύσσει τον 7ο Αγώνα Θαλάσσιας Κολύμβησης ¨ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2019¨ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πλάκα – Ελούντας υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο 7ος Αγώνας Θαλάσσιας Κολύμβησης ¨ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2019¨ έχει πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των πολιτών μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» και την προώθηση των αξιών του τόπου της Ελούντας και της Σπιναλόγκας.

Στόχος του  Πολιτιστικού  Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου είναι να αποτελέσει ο αγώνας αυτός μια νέα πρόταση φυσικής δραστηριότητας  για όλους τους αθλητές που επιθυμούν  να επιδείξουν τις ικανότητές τους  και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Η υλοποίηση του 7ου Αγώνα Θαλάσσιας Κολύμβησης ¨ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2019¨  θα συμβάλει σημαντικά στην προώθηση του αθλήματος  και  του τόπου μας αλλά και στην ανάπτυξη και την εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού καθώς και στη βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων κάθε συμμετέχοντα. Στοιχεία τα οποία αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον του αθλήματος και την διοργάνωση.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Οι συμμετοχές στον αγώνα μπορούν να γίνουν από ομάδες αθλητών ή μεμονωμένα άτομα ή από ομάδες ατόμων σε όλες τις κατηγορίες μέχρι και Τετάρτη 04-09-2019, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση polathorg@gmail.com Οι αιτήσεις συμμετοχής βρίσκονται στο  site  www.dimosagn.gr.

Συντονιστές του αγώνα ορίζονται ο κ. Ελευθέριος Ραφαϊλάκης, Μέλος ΔΣ ΠΑΟΔΑΝ (τηλ: 6977507054) και ο κ. Γεώργιος Τζώρτζης (τηλ: 6986886003) Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΑΟΔΑΝ