Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση για τις εκλογές στο σωματείο:

Μετά την Γ.Σ.  και τις αρχαιρεσίες του σωματείου μας, στις 13 Αυγούστου, συγκροτήθηκε το νέο 5μελές συμβούλιο της Αναγέννησης. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν οι:

  • Πρόεδρος: Μαγούλης Γιάννης
  • Αντιπρόεδρος: Ψυλλάκης Παντελής
  • Γεν. Γραμματέας: Γιακουμάκης Μιχάλης
  • Ταμίας: Αχλάτης Μάνος
  • Γενικός Αρχηγός: Παπαχατζάκης Μάνος.

Ένα δυνατό Δ.Σ. και  με νέο αίμα, αλλά και με δύο έμπειρους και πολύτιμους μέχρι τώρα για την ομάδα μας,  ανθρώπους.

Ο κ. Μαγούλης Γιάννης, ο νέος μας πρόεδρος, είναι  μια δυνατή και αξιόλογη προσωπικότητα της πόλης μας. Μαθηματικός, ελεύθερος επαγγελματίας στην ιδιωτική εκπαίδευση, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα, με αξιόλογες σπουδές στο Μαθηματικό της Θεσσαλονίκης.  Υπήρξε Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος πανελλαδικά, των Μαθηματικών σε μεγάλο Όμιλο φροντιστηρίου.  Αποφοίτησε από το στρατό ως έφεδρος αξιωματικός. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα επιτυχημένος και δραστήριος. Χόμπυ του το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα. Στο άθλημα της αλιείας, ανήκει σε έναν επιτυχημένο σύλλογο, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες και ο ίδιος αποτελεί  μέλος της ελληνικής  Εθνικής Ομάδας Αλιείας απο ακτή,  με παρουσία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Πορτογαλία, με τον ίδιο να καταλαμβάνει μια αξιόλογη θέση στην πρώτη δεκάδα των αθλητών της Ευρώπης.

Λιοντάρι από μικρός, παρών στην κερκίδα της Αναγέννησης σε κάθε της παιχνίδι. Μια δυνατή προσωπικότητα στο τιμόνι του σωματείου μας.

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται επίσης και από δύο στυλοβάτες της Αναγέννησης,  τον κ. Ψυλλάκη και κ. Γιακουμάκη που με την εμπειρία τους και την πολυετή ενασχόλησή τους με το σωματείο μας, θα βοηθήσουν τα μέγιστα. Καινούριο  αίμα στο Δ.Σ. είναι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Παπαχατζάκης, ένα νέο παιδί με όρεξη και διάθεση  να προσφέρει, κάτι που ήδη κάνει, έχει προσφέρει μέχρι τώρα πολλά στη πόλη μας και στο σωματείο μας. Άρωμα κερκίδας θα μεταφέρει στο Δ.Σ.  ο κ. Αχλάτης, ο πρωτεργάτης των Blue Boys, ένας άνθρωπος με ιδιαίτερα ευγενική ψυχή και αγάπη για τα Λιοντάρια.

“Είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι με το νέο Δ.Σ.  καθώς όλα τα μέλη του, διακατέχονται από  μεράκι για δουλειά, προσφορά, αγάπη για τον αθλητισμό, για τα Λιοντάρια, για τη πόλη μας και είμαστε σίγουροι ότι με τις νέες ιδέες τους και τη διάθεσή τους, η Αναγέννηση θα συνεχίσει να γράφει ιστορία και θα έχει μια καλή, ανοδική πορεία.

Καλή αρχή, καλή θητεία” καταλήγει η ανακοίνωση.