Το βράδυ της Κυριακή 25 ης Αυγούστου, στο Πνευματικό Κέντρο «ΛΑΤΩ» της Κριτσάς, ο συνταξιούχος δάσκαλος και πρόεδρος των Κριτσωτών Αττικής Γιάννης Ταβλάς και η συνταξιούχος θεολόγος Ελένη Παγκάλου – Ταβλά παρουσίασαν το βιβλίο της συγγραφέως Όλγας Μπελιβάνη – Τσιτσάκη (το γένος Κουτουλάκη με ρίζες από τις Τάπες). Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Του πόνου μου τ’ αγρίμι» και περιέχει 19 ιστορίες με αυτοβιογραφικά στοιχεία και στοιχεία μυθοπλασίας.

Ο συγγραφέας ενημέρωσε ότι «το βιβλίο «Του πόνου μου τα’ αγρίμι» περιέχει 19 ιστορίες με αυτοβιογραφικά στοιχεία και στοιχεία μυθοπλασίας πλεγμένα μεταξύ τους σαν μια μελωδία. Μου πήρε τρία χρόνια να το στελειώσω. Τα μηνύματα που περνά είναι πάρα πολλά. Μια πλειάδα ανθρώπων που αποτελεί τον ιστό της κοινωνίας εμπλέκεται. Το έγραψα για να παρακινήσω τους νέους να βλέπουν την καλή πλευρά της ζωής. Να μην κλείνονται στον εαυτό τους… και να μην βλέπουν μόνο τις κατηφοριές γιατί αν τον ίδιο δρόμο τον δεις ανάποδα είναι ανηφοριά. Αν ένας άνθρωπος γίνει φως, τότε το σκοτάδι θα μαζώξει τα μπαγκάζια του και θα μισέψει».

Βιντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.