Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε καλό κλίμα και με στιγμές συγκίνησης η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Δήμο Σητείας.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Θοδωρής Πατεράκης παρέδωσε το… κλειδί του Δήμου και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο Δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη και τη νέα δημοτική αρχή, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση του απερχόμενου και του νέου Δημάρχου Σητείας με τους απερχόμενος και νέους αντίστοιχα Αντιδημάρχους. Θυμίζουμε οι νέοι αντιδήμαρχοι Σητείας είναι η Ελένη Πλατανάκη στον τομέα Καθαριότητας και Καθημερινότητας, Νίκος Μακρυνάκης στον τομέα Οικονομικών και τομέα Άρδευσης,  Γιάννης Παπαδάκης στον τομέα των τεχνικών υπηρεσιών και Γιώργος Αϊλαμάκης στον τομέα των Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας.

Καθήκοντα Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να αναλάβει η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Γιαννακάκη, Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ ο κ. Μιχάλης Περάκης, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Συλιγαρδάκης, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ο κ. Μιχάλης Αντωνιδάκης. Στον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας Πρόεδρος θα αναλάβει ο δήμαρχος κ. Ζερβάκης ενώ καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου ο κ. Νίκος Διαλυνάς.

Μ.Ψ.