Στο 2ο και στο 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, Αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Τζάβλας, ο οποίος καλωσορίζοντάς τους ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Εκκλησία θα βρίσκεται δίπλα τους, προσκαλώντας τους να συναντιούνται στον εκκλησιασμό.

Οι διευθυντές των δύο Γυμνασίων, Μαρίνα Τουτουδάκη και Μιχάλης  Βιτωράκης ευχήθηκαν καλή πρόοδο και καλή χρονιά. Ιδιαίτερες ευχές απηύθυναν στους πρωτοετείς μαθητές ενθαρρύνοντάς τους  για να προσαρμοστούν στο νέο σχολικό περιβάλλον.

Ευχές απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαρία Κασωτάκη διαβεβαιώνοντας για τη στήριξη από πλευράς του Συλλόγου την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μαρίνος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και το μήνυμά του προς τους μαθητές ήταν να συμβάλουν καλώντας φίλους που οδηγού δίκυκλα αλλά και τους γονείς τους, να οδηγούν λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για ασφαλή οδήγηση ώστε να ελαχιστοποιούνται οι παράγοντες τραυματισμών ή απώλειας ανθρώπινων ζωών στην άσφαλτο.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ