Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Ψαράδες έπιασαν γατόψαρο μήκους δύο μέτρων

Μπορούν να περηφανεύονται και όχι άδικα, στις συναντήσεις με “συναδέλφους” τους, αφού όχι μόνο το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθειά τους, αλλά απέδειξαν πως είναι ικανοί να “παλέψουν” με …θηρία της φύσης…

Ο λόγος για τρεις νέους από τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, που πήγαν για ψάρεμα στη λίμνη Σνιγιέζνιτσα, δίχως όμως να ξέρουν ότι στον βυθό της λίμνης έκοβε βόλτες ένα γατόψαρο μήκους 2 μέτρων και έξι εκατοστών και βάρους 63 κιλών.

Το γατόψαρο έφερε στην επιφάνεια ο Τζέναν Σαραϊλιτς από το Λούκαβατς, μαζί με δύο φίλους του, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι αυτό που βλέπουν είναι αληθινό. Αν και όπως δήλωσε ο κ. Σαραϊλιτς στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η προσπάθεια ήταν πολύ έντονη και απαιτητική, διότι το ψάρι αντιστεκόταν, τελικά, κατάφερε, μαζί με τους φίλους του, να το βγάλουν στην επιφάνεια.

Αρχικά, ο Τζέναν προσπαθούσε – για μισή ώρα – μόνος του να οδηγήσει το ψάρι στην επιφάνεια της λίμνης και, αφού είδε πως αυτό δεν ήταν εφικτό, κάλεσε δύο φίλους του να τον βοηθήσουν.

Η περιέργειά του για το τι μπορεί να είναι κάτω από το νερό, που να έχει τόση δύναμη ώστε να αντιστέκεται για μισή ώρα και να μην παραδίδεται ήταν ιδιαίτερα έντονη, δήλωσε ο νεαρός ψαράς.

Οι φίλοι του, ο Σεμίρ Μουμίνοβιτς και ο Ιμπραήμ Σαραϊλιτς, έσπευσαν να τον βοηθήσουν, γεγονός που είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα: Το μήκους δύο μέτρων ψάρι βγήκε στην επιφάνεια και οι τρεις φίλοι αποφάσισαν – όπως γράφει η εφημερίδα “Azaz” -να το αφήσουν πάλι ελεύθερο, να κολυμπά στα νερά της λίμνης, διότι ήταν μαχητής και πάλεψε για την ελευθερία του.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist