Με έγγραφό της προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου (υπόψη Προέδρου κ. Γεωργίου Καλογεράκη), το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λασιθίου προτείνει το γήπεδο της Κριτσάς να μετονομαστεί σε Νίκος Πάγκαλος. Στο σχετικό έγγραφο αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου στη συνεδρίασή του στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 ομόφωνα απεφάσισε να προταθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου για έγκριση να ονομασθεί το Δημοτικό Γήπεδο Κριτσάς σε «ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ». Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας.

– Με έγγραφό της προς την πικογένεια Νικολάου Παγκάλου, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λασιθίου έκανε γνωστή την απόφαση του να ονομασθούν οι διοργανώσεις της την ερχόμενη σεζόν σε «Νίκος Πάγκαλος». Αναφέρουν: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου στη συνεδρίασή του στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 ομόφωνα απεφάσισε ότι τα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ κατηγορίας καθώς και του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λασιθίου της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 θα ονομασθούν «ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ» και να απονεμηθεί στους οικείους του ο τίτλος του «Επίτιμου Προέδρου» της Ένωσής μας».

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος Αγησίλαος Λουτσέτης

Ο Γεν. Γραμματέας Κωστής Λεμπιδάκης