Ένας μήνας ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινότητας Βραχασίου Σισίου Μιλάτου θα ήθελα να αναφερθώ με την ευκαιρία του Αγιασμού και το πρώτο Τοπικό συμβούλιο και το καλωσόρισμα προς τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους πως όντως μπήκαμε σε μια νέα εποχή αφήνοντας πίσω άλλες πρόσφατες που με τις όποιες αντιπαλότητες και μικροπολιτικές ζημίωσαν το τόπο κυρίως και ουσιαστικά θέματα δεν προχώρησαν καθόλου και όσοι διοικούσαν το Δήμο ναι με μπήκαν ανεπιστρεπτί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αλλά τώρα εμείς οι πολίτες είμαστε εδώ να τα αντιμετωπίσουμε.

Με ενότητα αλληλοσεβασμό και εκτίμηση όπως είπε ο πρόεδρος στο καλωσόρισμα έτσι θα πορευτούμε και μαζί όλοι θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα θέματα της καθημερινότητας και τα όποια άλλα σοβαρότερα που πρέπει άμεσα να προωθηθούν..

Χαίρομαι ειλικρινά που πλέον Δημοτική Αρχή τοπική και αντιπολίτευση Μαζί λειτουργεί για το κοινό καλό Επιτέλους..
Χρειάζεται προσπάθεια αγώνας αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος κατάλαβε ότι το συμφέρον της περιοχής πλέον είναι να πορευτούμε μαζί όλοι μας γιατί δεν περισσεύει κανείς.

Ένα μήνα και παραπάνω μάθαμε να λειτουργούμε για τα βασικά καθημερινά και να βρίσκουμε λύσεις στο φωτισμό στη καθαριότητα σε καλύτερο επίπεδο στις άμεσες ανάγκες της περιοχής και η καθημερινή μας παρουσία τόσο στη κοινότητα όσο και στο Δήμο στο κέντρο ουσιαστικά των αποφάσεων όπου εκεί γίνεται η βασικότερη δουλειά όλων των θεμάτων όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος και εμείς από κοντά να προχωρήσουν τα βασικότερα όλων για την ανάπτυξη επιτέλους της περιοχής και να ανεβάσουμε επίπεδο εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται ο πανέμορφος αυτός τόπος με το φυσικό του κάλλος και τους πάντα φιλόξενους ανθρώπους με τον Πολιτισμό του την Ιστορία του και τόσα όσα προσφέρει στην οικονομία του Δήμου με τον Τουρισμό και την διαφήμιση να επιστρέφουν στη περιοχή και να αναβαθμίζεται τόσο για τους ντόπιους αλλά και τους φιλοξενούμενους της Περιοχής.

Φιλότιμο και θέληση υπάρχει από όλες τις πλευρές και εύχομαι να συνεχιστεί και να βρούμε τη χρυσή τομή να ξεπεράσουμε και τις όποιες καθυστερήσεις που υπάρχουν και να δούμε επιτέλους τη περιοχή μας τη θέση που τής αξίζει στο Δήμο και στην Κρήτη ακόμα ένα από τα κοσμήματα της τουριστικής βιομηχανίας..

Χαίρομαι και κλείνω εδώ που ο κόσμος μας σταματά και βλέποντας οτι κάτι προσπαθούμε να κάνουμε μας δίνει δύναμη και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε δυναμικά.

Ευχαριστίες και στην Δημοτική αρχή και τούς αντιδημαρχους που μας βοηθούν στα αιτήματα μας και προχωράμε ακόμα πιο ουσιαστικά.
Χρειαζόμαστε όλους και θα χαρώ πολύ είτε στην Κοινότητα που θα βρισκόμαστε κάθε Τρίτη και Παρασκευή είτε μέσω τηλεφώνου αλλά και στο δρόμο ακόμα να συζητάμε και να ζητάτε και να μας βοηθάτε..το θέλουμε.
Τόσο εμείς οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής αλλά και το 5μελές τοπικό συμβούλιο να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και θέληση.

Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ

(Η τέλεια αυτή φώτο είναι του Aris Rovithis.)

ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΗΣ

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ