Ξεκίνησε στον Άγιο Νικόλαο το πρωί του Σαββάτου, το 12ο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

Σκοπός του Συνεδρίου πέραν του απολογισμού της δράσης της Ένωσης είναι ο γόνιμος προβληματισμός και η ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων για τα ζητήματα που απασχολούν τους Αξιωματικούς ΛΣ και τον Οργανισμό που καλούνται να υπηρετήσουν και η εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων μέσα από δημιουργικό διάλογο για την ανάδειξη των προκλήσεων του μέλλοντος.

Η επίσημη έναρξη των εργασιών του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου HERMES Hotel, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, μελών του Λιμενικού Σώματος τοπικά και πανελλαδικά και εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων όλων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το παρών επίσης έδωσαν στην έναρξη του συνεδρίου, ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και εκπρόσωποι της τοπικής Εκκλησίας.

Ν.Σ.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας