Τη νίκη με σκορ 2-1 και την πρόκριση στον τελικό του 1oυ Παγκρήτιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης πήρε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου στον ημιτελικό με την ομάδα του Ηρακλείου, ο οποίος διεξήχθη στο στάδιο της Νεάπολης «Περικλής Μελιδονιώτης».
Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και την Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανώνουν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το φινάλε, με τους Λασιθιώτες με γκολ του Παπαλεωνίδα στο 87’ να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης, έχοντας ανοίξει το σκορ στο 44’ με πέναλτι του Τσιρκίνη και το Ηράκλειο να ισοφαρίζει στο 47’ με αυτογκόλ του Τσιρκίνη.
Στον τελικό το Λασίθι θα παίξει με το Ρέθυμνο που κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τα Χανιά, την Κυριακή 15.00 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.
Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλο στην ομάδα του Ηρακλείου για τη συμμετοχή του και τιμητικές πλακέτες από τον εκπρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου της αθλητικής ένωσης αστυνομικών Ελλάδας Γιάννη Δρακόπουλο και τον εκπρόσωπο της επιτροπής ποδοσφαίρου της αθλητικής ένωσης αστυνομικών Ελλάδας Σκενδέρη Μίλτο, στον πρόεδρο της τοπικής ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργο Καρτσάκη, το Δημήτρη Βαρδάκη που ανέλαβε τη διοργάνωση του αγώνα και τον ιατρό του αγώνα Μανόλη Κλώντζα ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.
Επίσης, ευχαρίστησαν την ΕΠΣ Λασιθίου για την αφιλοκερδή παρουσία των διαιτητών της Σπύρου Κολυτά, Νίκου Πάγκαλου και Γιώργου Φραγκιαδάκη και την Περιφέρεια Κρήτης για τη συνδιοργάνωση.

-Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΙΡΚΙΝΗΣ): Παναγιώτης Λουκάκης, Γιάννης Παπαδάκης, Μιχάλης Τζώρτζης, Γιάννης Καρναβιάς, Γιάννης Ψαράκης, Γιάννης Παπαλεωνίδας, Νίκος Καμινογιαννάκης, Νίκος Λαυρεντάκης, Μιχάλης Παμπουχτίδης, Ιορδάνης Τσιρκίνης, Κωστής Σούκιας.
Έπαιξαν ακόμα: Γιώργος Παπαδάκης, Γιάννης Σπυριδάκης, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ): Παρασκευάς Βεζυρτζόγλου, Μανόλης Γαβριλάκης, Στέλιος Φανουράκης, Χριστόφορος Παναγιωτίδης, Βασίλης Φλουρής, Γιάννης Ζαχαριουδάκης, Κωστής Σακαβέλης, Γιώργος Γκλαρας, Βαγγέλης Ζαμπουλάκης, Παναγιώτης Λιάπης, Δημήτρης Ζαταρας.
Έπαιξαν ακόμα: Θεόδωρος Μερκουλίδης, Σταύρος Νιωτάκης, Γιώργος Σακαβέλης, Μανόλης Κοκολάκης, Γιάννης Κανδεράκης, Γιάννης Φουκαράκης, Νίκος Τοψής.

Πατήστε στη φωτογραφία που ακολουθεί για να δείτε και τις υπόλοιπες