Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Filia Tennis Club, τουρνουά πράσινης μπάλας U10 με τη συμμετοχή 32 αθλητών και αθλητριών απ’  όλη την Κρήτη. Ο όμιλος μας συμμετείχε με δύο αθλητές στην κατηγορία αγόρια κάτω των δέκα ετών, τον Κώστα Αϊλαμάκη και τον Γιώργο Σφενδουράκη, όπου με συμπαίχτη τον Στέλιο Ξενικάκη απ’ τον Γ.Σ Λιβυκός Τένις σχημάτισαν μία ομάδα, παίζοντας μονά αλλά και διπλά στα πρότυπα αγώνων DAVIS CUP.

Στον όμιλο κληρώθηκαν με την ομάδα του Ο.Α Σούδας αλλά και αυτή του Ο.Α Ρεθύμνου κερδίζοντας με 2-1 και 3-0 τις επιμέρους αναμετρήσεις, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση του ομίλου. Έπειτα ήρθαν αντιμέτωποι με την πολύ καλή ομάδα του Filia Tennis Clubστο χιαστί και νοκ άουτ  γύρο . Οι μικροί μας αθλητές ύστερα από δύσκολα ματς κατάφεραν και έγραψαν το 3-0 υπέρ τους στην αναμέτρηση, κερδίζοντας μία θέση στον τελικό του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Α10 απέναντι στην πολύ έμπειρη ομάδα του Ηράκλειο Ο.Α.Α. Εκεί δεν τα κατάφεραν χάνοντας την αναμέτρηση με 2-0, προβάλλοντας ωστόσο πραγματική αντίσταση παρά την κούραση των προηγούμενων αγώνων και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον του Λασιθιώτικου τένις.

– Συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές Αϊλαμάκη Κωνσταντίνο , Σφενδουράκη Γιώργο αλλά και στον Ξενικάκη Στέλιο του Λυβικός Γ.Σ για την παρουσία τους στο τουρνουά.

– Συνοδοί των αθλητών ήταν οι γονείς τους αλλά και οι προπονητές τους Τomas Javor του Λυβικός  Γ.Σ και ο Γλεζάκης Γιάννης του Ο.Α Σητείας.

Από τον ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ