Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΚραυγή διαμαρτυρίας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Κραυγή διαμαρτυρίας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Από

Ημερομηνία

Αντιπροσωπεία μελών, γονέων, φίλων και εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ από Χανιά, Λασίθι και Ηράκλειο βρέθηκε σήμερα έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για να συμπαρασταθεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σκοπός ήταν να σταλεί ένα αυθεντικό, ηχηρό και ανθρώπινο μήνυμα προς το Υπουργείο Υγείας, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για την αιφνιδιαστική και χωρίς προειδοποίηση και διαβούλευση κατάργηση του αυτοδιοίκητου του Οργανισμού.

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, των μελών και των εργαζομένων συναντήθηκαν σε κλίμα ιδιαίτερο ζεστό και με ειλικρίνεια, με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κυρία Κοζυράκη Μαρία, προκειμένου να μεταφέρουν τους προβληματισμούς και την ανησυχία τους για το μέλλον του Φορέα αφού με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπου προβλέπεται ο διορισμός της Διοίκησης του Οργανισμού από τον Υπουργό, απαξιώνεται η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ που βασίζεται στις συλλογικές, δημοκρατικές διαδικασίες. Ζητήθηκε η έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με σεβασμό στα δικαιώματα των ευάλωτων ομάδων που εξυπηρετεί το ΚΕΘΕΑ. Η κ.Κοζυράκη αφού άκουσε με προσοχή και σεβασμό τους γονείς, τα μέλη και τους εργαζόμενους δεσμεύτηκε να ενημερωθεί και να ενημερώσει με τη σειρά της για τα όσο ειπώθηκαν καθώς και να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να συνδράμει για τη διέξοδο και την αναζήτηση λύσεων.

Μεταξύ άλλων στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στάθηκε, το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, η Ένωση Συνταξιούχων Ν.Ηρακλείου, η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, η Γενική Γραμματεία Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος, ο Σύλλογος Τριτέκνων Ηρακλείου, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και Κρήτης, εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, της ΚΝΕ και της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ Ηρακλείου.

 

Πρόσφατα άρθρα