Μετά την με αρ. πρωτ.2090/10-10-2019 απόφαση της Διοικήτριας των Διασυνδεομένων Γ.Ν. Λασιθίου- Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ‘Διαλυνάκειο’ κας Σπινθούρη και με την σύμφωνη γνώμη της νέας Διοικήτριας της 7ης  ΥΠΕ κας Μπορμπουδάκη, συνεχίζει κανονικά η λειτουργία του Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ με διάθεση Φαρμακοποιού και βοηθού Φαρμακοποιού από τα Διασυνδεόμενα Νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Νεάπολης, λόγω της λήξης της σύμβασης του Φαρμακοποιού του ΕΟΠΥΥ και μέχρι την πρόσληψη του νέου Φαρμακοποιού.

Πρέπει να επισημανθεί ότι από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του Φαρμακείου υπήρξε τεράστια προσέλευση ασφαλισμένων, οι οποίοι ανακουφίστηκαν τόσο οικονομικά όσο και από την ταλαιπωρία της μετακίνησης τους στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο.

Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας από την κα Μπορμπουδάκη εκ μέρους της ΥΠΕ και της κας Σπινθούρη εκ μέρους του Γ.Ν. Λασιθίου καταδεικνύει την αγαστή συνεργασία των Διοικήσεων των υπηρεσιών Υγείας, που σαν κύριο μέλημα τους είναι να υπηρετούν και να προσφέρουν τα μέγιστα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται με διάφορα προβλήματα υγείας.

Για τον ΕΟΠΥΥ

Γιάννης Κάββαλος