Το δεύτερο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και τον 8ο όμιλο ψάχνει την Κυριακή ο ΑΟΑΝ απέναντι στον Πανακρωτηριακό, τον οποίο θα υποδεχθεί στις 16.00 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου για την 5η αγωνιστική. Η νίκη υπάρχει μόνο στο μυαλό των «κυανόλευκων», προερχόμενοι από δύο ήττες από τους πρωτοπόρους Ηρόδοτο εντός έδρας 2-0 και Επισκοπή εκτός έδρας 1-0, σε δύο αναμετρήσεις από τις οποίες δικαιούνταν και άξιζαν κάτι περισσότερο, σύμφωνα με την προσπάθειά τους, παρά το δύσκολο του έργου τους, απέναντι σε δυνατές ομάδες.

Στις δηλώσεις του για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ο τεχνικός του ΑΟΑΝ Ανδρέας Σκέντζος είπε «Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, προσπαθούμε καθημερινά να δημιουργούμε μια θετική κατάσταση στην ομάδα και να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα κάτι που δόξα το Θεό αυτό το πετυχαίνουμε εύκολα. Ο αντίπαλος είναι μια καλή, σφιχτή και επικίνδυνη ομάδα αν βρει χώρο σε αντεπιθέσεις και θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε για να καταφέρουμε αυτό που σκεφτόμαστε όλη την εβδομάδα, το πώς θα κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά των παικτών ο Ηλίας Καλογιαννίδης, ανέφερε «Θεωρώ πως είμαστε από τις καλές ομάδες και το έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και ευελπιστώ να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Την Κυριακή στόχος μας είναι η νίκη και δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος και τι έχει κάνει, θα πάμε δυνατά καθώς είναι τελικός και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος πρέπει να έρθει πάλι στο γήπεδο γιατί η ομάδα κάνει καλή προσπάθεια, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, προσφέρει θέαμα και πιστεύω στη συνέχεια θα πάνε όλα καλά και θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία».

Ο Ευθύμης Χατζόπουλος πρόσθεσε «Προερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα παρ’ ότι σαν ομάδα παίξαμε καλά, αυτό όμως δεν μας πτοεί καθώς το κλίμα είναι καλό, έχουμε δείξει θετικά στοιχεία και τώρα ο στόχος μας στο ερχόμενο παιχνίδι είναι μόνο η νίκη. Με τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου θα μπορέσουμε να πάρουμε τον αγώνα απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Πανακρωτηριακός ο οποίος έχει τέσσερις βαθμούς, όμως η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς».