Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός στην Αθήνα. Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ, η συνάντηση αφορούσε τις αθλητικές υποδομές, για τις οποίες ο Δήμος είχε ετοιμάσει τα τεχνικά δελτία.

Αναλυτικά την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας, την αντικατάσταση του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Αγίου Νικολάου και την τοποθέτηση φωτισμού στο Στάδιο Νεαπόλεως.
Ο φάκελος με τα τεχνικά δελτία των παραπάνω προμηθειών έχει κατατεθεί από το Δήμο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλοδήμος», από το οποίο και θα χρηματοδοτηθούν με 750.000 € περίπου. Τα υπόλοιπα χρήματα, μέχρι το 1.000.000, που είναι ο προϋπολογισμός τους θα καλυφθούν από πόρους του Δήμου.
Όπως επεσήμανε, ζήτησε την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε ο σχετικός φάκελος να «ξεκολλήσει» από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου υπεβλήθη, αφού το «Φιλοδήμος» είναι πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών. Αλλά και να παραπεμφθεί υπηρεσιακώς στο ΥΠ.ΠΟ., από το οποίο προβλέπεται να λάβει την σχετική έγκριση, με υπογραφή του υφυπουργού Αθλητισμού, αφού αφορά προμήθειες για παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ